Da li želite raditi u Njemačkoj? Dođite na intervju i zaposlite se na aerodromu u Minhenu! - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / AERODROM / Da li želite raditi u Njemačkoj? Dođite na intervju i zaposlite se na aerodromu u Minhenu!

Da li želite raditi u Njemačkoj? Dođite na intervju i zaposlite se na aerodromu u Minhenu!

AeroGround Flughafen München GmbH

www.munich-airport.de

20. i 21.12.2019.

Hotel Hills – Ilidža, Sarajevo

Za učesnike iz Banje Luke, Mostara i Tuzle obezbijeđen prevoz

Posao u Njemačkoj: Dođite na intervju i zaposlite se na aerodromu u MinhenuŽelite raditi u najuzbudljivijem radnom okruženju za jedinstvenog poslodavca? Govorite njemački jezik i oduševljava Vas zračni saobraćaj? Idealna prilika za Vas! 
Aerodrom Minhen jedan je od najuspješnijih aerodroma na svijetu, a zapošljava preko 9.600 zaposlenika. Njegova podružnica AeroGround Flughafen München GmbH vodeća je kompanija za pružanje usluga prizemnog rukovanja na minhenskom aerodromu i osigurava nesmetano rukovanje do 500 letova svakog dana. Kompanija je u porastu te traži motivirane i predane kolege koji uživaju raditi u dinamičnom i jedinstvenom radnom okruženju.
Ovu priliku ne smijete propustiti!!! U saradnji sa portalom Posao.ba, kompanija AeroGround Flughafen München GmbH traži radnike/ce iz BiH na više pozicija u Minhenu. Osim traženih kvalifikacija na određenoj poziciji, potrebno je poznavanje njemačkog jezika na razini B1, certifikat nije potreban. Više informacija o radnim pozicijama možete pogledati ovdje.  
Pozivamo Vas da nam se pridužite na Danima otvorenih vrata 20. i 21. decembra 2019. godine u hotelu Hills, Ilidža, Sarajevo, sa početkom u 9:00 sati, obezbjeđen prevoz za druge gradove!
Obavite intervju i budite korak bliže poslu u Njemačkoj! Na Danima otvorenih vrata imati ćete priliku upoznati se sa kulturom kompanije kroz prezentacije i iskustva uposlenika/ca te ćete imati i priliku dodatno se informisati o otvorenim radnim pozicijama. Prezentacije kompanije održati će se u terminima: 09:00, 11:00, 13:00 i 16:00 sati. Nakon prezentacije, zainteresovani kandidati će obaviti razgovor sa predstavnicima kompanije te će na licu mjesta moći aplicirati na željenu radnu poziciju. 
Organizovan prevoz!U slučaju dovoljnog broja zainteresovanih kandidata biti će organizovan besplatan prevoz. Polazak je planiran iz gradova: Tuzla, Mostar i Banja Luka u subotu u jutarnjim satima, 21.12.2019. godine. Učesnici kojima je potreban prevoz obavezni su ispuniti PRIJAVNI OBRAZAC do 18.12. 2019. godine, s obzirom da je broj mjesta ograničen. Prijava za učesnike koji imaju vlastiti prevoz NIJE OBAVEZNA. Više informacija o prevozu biti će objavljeno 19.12.2019. godine na Facebook stranici Posao.ba.  
Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate na: info@posao.ba

Izvor: posao.ba

Loading

O urednik

Također pogledajte

NJEMAČKOJ POTREBNO SKORO 20.000 VOZAČA: Vlast polaže nade u strane radnike, zaposleno samo 1.500 vozača iz Srbije

Njemačkoj sve više nedostaje vozača autobusa, vozova i kamiona. Manjak kvalifikovanih radnika vlast u Njemačkoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *