Narod neka i dalje bude "stoka" i sluša savjete "stručnih" ljudi. Pogledajte slike i video s korona-derneka u Sarajevu. Vesele se i pjevaju doktori, ministri, pjevači, biznismeni itd. Sram da Vas bude!!! - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Narod neka i dalje bude “stoka” i sluša savjete “stručnih” ljudi. Pogledajte slike i video s korona-derneka u Sarajevu. Vesele se i pjevaju doktori, ministri, pjevači, biznismeni itd. Sram da Vas bude!!!

Narod neka i dalje bude “stoka” i sluša savjete “stručnih” ljudi. Pogledajte slike i video s korona-derneka u Sarajevu. Vesele se i pjevaju doktori, ministri, pjevači, biznismeni itd. Sram da Vas bude!!!

Iako su vlasti u našoj zemlji tek počele s popuštanjem mjera suzbijanja koronavirusa, čini se da mnogi ne mare za to, pa ni bh. državni ministar Staša Košarac koji se večeras u Sarajevu našao na derneku sa brojnim muzičkim zvijezdama.
Uprkos mjerama zabrane okupljanja i socijalne distance od najmanje dva metra, večeras su se pribijeni jedni uz druge za velikim stolom u sarajevskom restoranu Golf Klub našli ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac, sarajevski biznismen Zijad Blekić, a odmah uz njih Halid Bešlić i Šerif Konjević.

S druge strane stola tu su i Hari Mata Hari, Semir Cerić Koke, Fahrudin Pecikoza, pa i dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić. Inače, Fejzić je član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo.

Vrijedi podsjetiti da je rad ugostiteljskim objektima i dalje zabranjen, ali vesela ekipa nevješto se sakrila iza navučenih roletni restorana.

Međutim, sve što su roletne skrile, Instagram je otkrio. Jednako kao i brojna parkirana vozila ispred restorana te odjekivanje muzike sarajevskom ulicom Slatina, što je zabilježio fotoreporter portala Klix.ba.
Jedna od prisutnih na derneku bila je i Slađana Mandić koja je cijelu noć ispratila svojim Instagram Storyjima. Raspjevani Šerif, Halid, Hari, Koke, pa i Košarac, s čašama u zraku, zabavljali su večeras Slađine Instagram pratitelje.

Izvor klix

 2,808 total views,  1 views today

O urednik

Također pogledajte

NAJNIŽA PLATA 2.700 EURA: Tesla u Njemačkoj dnevno zapošljava do 40 novih radnika, ovo je prilika koja se ne propušta. Na oglas se možete prijaviti Ovdje:

Tesla zapošljava sve više i više zaposlenika u svojoj fabrici u njemačkom gradu Grünheideu. Uprkos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.