Putovanja za uskrs su upitna, ali na ljeto ćemo sigurno moći putovati, evo i zašto: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / INFORMACIJE / Putovanja za uskrs su upitna, ali na ljeto ćemo sigurno moći putovati, evo i zašto:

Putovanja za uskrs su upitna, ali na ljeto ćemo sigurno moći putovati, evo i zašto:

Direktor koncerna TUI za Njemačku istaknuo je kako nije siguran hoće li turistička putovanja biti moguća za Uskrs, ali je siguran da će se na ljeto moći putovati bez većih problema. Prema njegovim riječima, jedan od ciljeva za putovanja ovog ljeta bit će i Hrvatska.

Marek Andryszak, koji u Njemačkoj vodi TUI, u intervjuu za T-online vjeruje da će ljetovanja ove godine proteći više manje neopterećena pandemijom koronavirusa. Prema njegovim riječima, nije sigurno hoće li doći do popuštanja mjera oko Uskrsa te hoće li se moći turistički putovati već u to vrijeme. Andryszak vjeruje kako će već od Duhova turistička putovanja biti puno realnija.

“Vjerujem da ćemo se na ljeto vratiti turističkim putovanjima i svim turističkim odredištima”, kazao je Andryszak te dodao da glavna turistička odredišta za putovanja avionom biti grčki otoci, Kanari i Baleari.

“Južna Europa još uvijek je dobra opcija za putnike automobilima, mislim na Austriju i Italiju. Isto tako, Hrvatska će biti sigurno ljetno odredište”, zaključio je Andryszak.

Izvor: kroativ.at

Loading

O urednik

Također pogledajte

njemacka zastava

Radite prekovremeno u Njemačkoj? Evo koliko možete zaraditi

Mnogi ugovori o radu detaljno određuju postoji li nadoknada za prekovremeni rad i kako vam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *