Nepregledna kolona traktora u Njemačkoj: Poljoprivrednici blokirali sve saobraćajnice, evo gdje se očekuje najgore. POGLEDAJTE SLIKE: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Nepregledna kolona traktora u Njemačkoj: Poljoprivrednici blokirali sve saobraćajnice, evo gdje se očekuje najgore. POGLEDAJTE SLIKE:

Nepregledna kolona traktora u Njemačkoj: Poljoprivrednici blokirali sve saobraćajnice, evo gdje se očekuje najgore. POGLEDAJTE SLIKE:

Hiljade poljoprivrednika danas blokira puteve i autoputeve u Berlinu, ali i širom Njemačke zbog planova vlade da smanji poljoprivredne subvencije.

Bilo je očekivano da će blokade poremetiti puteve širom zemlje, predstavljajući pritom noćnu moru za sve putnike, što se naposljetku i dogodilo.

Policija u Berlinu dala je prve informacije o veličini demonstracija farmera duž jedne od glavnih berlinskih saobraćajnica.

Do ponedjeljka u 10 sati, policija je saopćila da je izbrojala 566 traktora, kamiona, automobila, kombija i prikolica, a još 550 ljudi je pješačilo ulicom 17. juna, između Brandenburške kapije i čuvenog gradskog stupa pobjede. Također, u Minhenu na protestima zabilježeno je 5.500 traktora.

U pokrajini Rhineland-Pfalz konvoj dugačak 18 do 20 kilometara sa više od 1.000 traktora i kamiona kretao se prema Mainzu.

Zbog ove situacije, autoput je bio u potpunosti zatvoren.

Traktore su poljoprivrednici parkirali blizu Brandenburške kapije, tako da je njemačka prijestolnica danas mjesto gdje se poljoprivrednici okupljaju kako bi izrazili zaista duboko nezadovoljstvo njemačkom vladom.

Podsjećamo, razlog za proteste su planirani rezovi u poljoprivredi.

Pročitajte još:

Pogledajte lokacije koje poljoprivrednici u Njemačkoj planiraju blokirati zbog prosvjeda!

Loading

O urednik

Također pogledajte

Njemačka se vraća: Neočekivan rast privatnog sektora, brojke iznad očekivanih

Privatni sektor u Njemačkoj je tokom ovog mjeseca imao neočekivan rast, što je potaknuto solidnim …