GRAMONT DRENOVA d.o.o. zapošljava više cjevara - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / OSTALI POSLOVI / GRAMONT DRENOVA d.o.o. zapošljava više cjevara
posao cjevara

GRAMONT DRENOVA d.o.o. zapošljava više cjevara

Cjevar (m/ž)

GRAMONT DRENOVA d.o.o. je firma za projektovanje, nadzor i izvođenje strojarskih instalacija te instalacija vodovoda i odvodnje. Porodična smo firma sa tradicijom dužom od 10 godina te više od 200 zaposlenih radnika. Težimo vrhunskoj kvaliteti, profesionalnom i odgovornom pristupu poslovanja prema našim partnerima i klijentima. Firmu čini vrhunski tim radnika, stručnih i osposobljenih montera kao i stručni kadar za projektiranje, nadzor i izvođenje projekata sa područjem rada u Republici Hrvatskoj i SR Njemačkoj. Posebno ističemo izvedene objekte u njemačkoj autoindustriji (BMW, Audi, Daimler, Porsche), hemijskoj industriji (BASF), farmaciji (ROSCHE) kao i velike poslovne objekte poput Europske centralne banke Frankfurt, Siemens centralne uprave München, zračnih luka München i Berlin te koncertne zgrade sa hotelom Elbphilharmonie Hamburg. Težimo vrhunskoj kvaliteti, profesionalnom i odgovornom pristupu poslovanja prema našim parterima i klijentima.

Iskoristite priliku!

Mi tražimo odmah za rad u Njemačkoj cjevare.

Još jedna prednost: ako nemate odgovarajuću stručnu spremu, nudimo vam kod nas u Zagrebu obuku u trajanju od 1 do 3 mjeseca i pripremu za odlazak na radilište u Njemačku. Troškove obuke, smještaj i džeparac od 365 EUR snosi firma GRAMONT-DRENOVA koja nudi ove usluge i rad u Njemačkoj.

Kontakt telefon:
BiH: 060 32 50 553
HR: 00385 91 20 47 447

Loading

O urednik

Također pogledajte

berlin zastava

Uvođenjem četverodnevne radne sedmice izboriti se s krizom rada, radnicima život postao ispunjeniji i imaju više vremena za sebe

Njemačka je nedavno pokrenula šestomjesečni probni period u kojem će zaposlenici u 45 firmi širom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *