Agencija Kontext nudi dugoročno zapošljavanje i zapošljavanje studentima za vrijeme raspusta u Njemačkoj - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / Poslovi u DHL Deutsche Post / Agencija Kontext nudi dugoročno zapošljavanje i zapošljavanje studentima za vrijeme raspusta u Njemačkoj
kontext logo

Agencija Kontext nudi dugoročno zapošljavanje i zapošljavanje studentima za vrijeme raspusta u Njemačkoj

Agencija Kontext iz Makedonije koja vec 11 godina radi kao agencija za posredovanje pri zapošljavanju u Njemačkoj, nudi vam sljedeće usluge:

  1. Sezonsko zapošljavanje za studente za vrijeme ljetnjeg raspusta u Njemačkoj – 90 dana za vrijeme raspusta. Uslovi za apliciranje: Studenti uzrasta od 18-30 godina koji posjeduju konverzacioni nivo znanja njemackog jezika (minimum nivo izmedu izmedu A2 i B1)

Procedura za apliciranje – Urađen CV na njemackom jeziku (Lebenslauf) šaljete na sledeću E-mail adresu: studenten@kontext.mk kao i validan Skype ID putem kojim vrsimo provjeru poznavanja jezika.

  1. Dugoročno zapošljavanje za kandidate:
  • Mcdonalds restorani (Potreban A2 nivo poznavanje jezika, nije potreban certifikat, lokaciju sami birate svakako ako na toj lokaciji fale radnici, ako ne nudimo posao na najbližoj mogućoj lokaciji). A kandidate koji imaju brzo termin u Ambasadi Kontext može obezbijediti ugovor u najkraćem roku, kao direktni regruter za Mcdonalds.
  • Raststätten – Restoran, kuhinja, kafeterija
  • Magacioneri – Viljuškaristi
  • Vozači kamiona sa CE kategorijom i Kod 95
  • DHL Delivery (Paketzusteller) – Njemački B1 nivo, vozačka dozvola.
  • Frankfurt Aerodrom (Radnici za rukovanje prtljagom (m/ž), Radnici za transport prtljage i tereta (m/ž)) – B1 nemački, vozačka dozvola. Ovo je odlična ponuda za kandidate koji su već u Nemačkoj, nisu zadovoljni svojim poslom i žele da promijene poslodavca, ali je isto tako za sve ostale kandidate sa Balkana. Potreban je samo termin za vizu da se krene sa aplikacijom.
  • Medicinski radnici – Medicinske sestre i negovatelji

Zainteresovani kandidati mogu da nam se obrate na:

www.kontext.mk  E-mail:  contact@kontext.mk, Tel. 0038978274 420 Facebook page:  https://www.facebook.com/kontext.macedonia/?ref=bookmarks

Svake godine organizujemo sajam za zapošljavanje i isti možete pogledati :

ili da se obrate kod naših partnera:

Doboj – Agencija Sensa

Banja Luka – Agencija Columbus Travel

Novi Sad – Agencija Flyout

Niksić – Agencija Minuta do Posla

Fotografija Kontext Employment Services Macedonia.

 

Loading

O urednik

Također pogledajte

OVAJ MOMAK ZARAĐUJE VIŠE OD 4.000 € MJESEČNO: Nikome nije jasno KAKO je to moguće, OBJAVA izazvala HAOS na društvenim mrežama!

Jedan mladić iz Slovenije otišao je na rad u Njemačku prije dvije godine. Danas radi u transportu, a zarađuje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *