Posao za vozače sa C E kategorijom. Firma Nudi: dugoročan radni odnos sa neograničenim ugovorom, Stan/smješaj za malu proviziju, Sticanje osnovne kvalifikacije vozaca (Code 95) u Njemačkoj i prosječna plata 2.000 – 2.400 €. KONTAKT U TEKSTU - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Posao za vozače sa C E kategorijom. Firma Nudi: dugoročan radni odnos sa neograničenim ugovorom, Stan/smješaj za malu proviziju, Sticanje osnovne kvalifikacije vozaca (Code 95) u Njemačkoj i prosječna plata 2.000 – 2.400 €. KONTAKT U TEKSTU
kamion

Posao za vozače sa C E kategorijom. Firma Nudi: dugoročan radni odnos sa neograničenim ugovorom, Stan/smješaj za malu proviziju, Sticanje osnovne kvalifikacije vozaca (Code 95) u Njemačkoj i prosječna plata 2.000 – 2.400 €. KONTAKT U TEKSTU

Posao za vozača sa kategorijem C E
Mi trazimo vise vozaca sa kategorijom CE za mjesto Hessen (Frankfurt am Main i Darmstadt). Voze se tandem kamioni sa prikolicom Mercedes sa najmodernijom opremom. Njemacki ili engleski su od prednosti i olaksavaju vam pocetak u Njemačkoj ali nisu uslov.

Rad u bližnoj okolini (svakodnevni povratak u kuću/stan sa radom u smjeni) ili dalekoj okolini (sedmičan povratak u kuću/stan) je moguć.

Sa nama radi dugoročno već 15 vozača iz Hrvatske, Bosne i Srbije. Takodjer imamo jednog iskusnog radnika koji vam može pomoći kod svi poslova (visa, prijava stana i.t.d. na vašem jeziku).
Nudimo:
– dugoročan radni odnos sa neograničenim pismenim ugovorom.
– Stan/smješaj za malu proviziju.
– Sticanje osnovne kvalifikacije vozaca (Code 95) u Njemačkoj.
– Preuzimanje troškova za potrebne kvalifikacije i obuke.
– Osnovna plata za spesen i doplate.
Komunikacija na vašem jeziku da bi vam se olakšao početak novog života u Njemackoj kod već zaposlenih vozača iz Hrvatske, Bosne i Srbije.
Radi se o normalnom radnom ugovoru, to znači vi imate i plaćate zakonski zdravstveno, penzijsko, nezgodno osiguranje u Njemačkoj koji i u Njemačkoj vrijedi.

Vaša plata je otprilike prosječna 1.900 – 2.100 € neto kada vozite u bližnjoj okolini a kada vozite u u daljnoj okolini onda je vam plata otprilike prosječna 2.000 – 2.400 €.

Porez i socijalno osiguranje je već odbijeno.

Vrlo smo strogi u pogledu usaglašenosti sa radnim vremenom i usglašenošću vremena upravljana.

Mi suradjujemo sa ZAG (Zentrale Auslands und Fachvermittlung) Biro rada u Njemackoj.Tu smo isto registrirani. ZAV je spezializiran za radne snage van Njemacke za firme u Njemackoj.

Ako ste zainteresovani molimo vas pošaljite vašu aplikaciju našoj kontakt osobi: sebastian.becker@arbeitsagentur.de

kratku biografiju i sliku
slika ili kopija vozačke
od prednosti su dokumenti na njemačkom ili engleskom jeziku ali nije uslov.

Takodje sve detaljnije informacije možete dobiti na mail gore naveden!

Radujemo se vašoj aplikaciji

S poštovanjem

izvor: euskola.com

Loading

O urednik

Također pogledajte

Njemačka se vraća: Neočekivan rast privatnog sektora, brojke iznad očekivanih

Privatni sektor u Njemačkoj je tokom ovog mjeseca imao neočekivan rast, što je potaknuto solidnim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *