Potrebno više vozača kamiona u okolini Frankfurta. Prosječna neto plata je otprilike 2.000 – 2.400 €. Njemački ili engleski jesu od prednosti i olakšavaju vam početak u Njemačkoj, ali nisu uvjet. Smještaj osiguran. KONTAKT U TEKSTU - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Potrebno više vozača kamiona u okolini Frankfurta. Prosječna neto plata je otprilike 2.000 – 2.400 €. Njemački ili engleski jesu od prednosti i olakšavaju vam početak u Njemačkoj, ali nisu uvjet. Smještaj osiguran. KONTAKT U TEKSTU
gettrans kamion

Potrebno više vozača kamiona u okolini Frankfurta. Prosječna neto plata je otprilike 2.000 – 2.400 €. Njemački ili engleski jesu od prednosti i olakšavaju vam početak u Njemačkoj, ali nisu uvjet. Smještaj osiguran. KONTAKT U TEKSTU

Vozač C i E kategorije (m/ž)
Frankfurt am Main, Darmstadt, Njemačka
Gettrans GmbH
Adresa: Werner-von-Siemens-Str.4, 68649 Groß-Rohrheim
Vozač C i E kategorije (m/ž)

Tražimo više vozača s kategorijom CE za rad na prostoru Hessena (Frankfurt am Main i Darmstadt). Voze se tandem kamioni s prikolicom – Mercedes s najmodernijom opremom.

Njemački ili engleski jesu od prednosti i olakšavaju vam početak u Njemačkoj, ali nisu uvjet.

Rad u bližoj okolini (svakodnevni povratak u kuću/stan s radom u smjeni) ili dalekoj okolini (jednom tjedno povratak u kuću/stan).

U našoj tvrtki dugoročno radi 15 vozača iz Hrvatske, Bosne i Srbije.

Također imamo iskusnog radnika koji vam može pomoći kod svi poslova (visam, prijava stana i.t.d.) na vešem jeziku.

Nudimo:

stalni radni odnos
stan / smještaj za malu proviziju
stjecanje osnovnih kvalifikacija vozača (Code 95) u Njemačkoj
preuzimanje troškova za potrebne kvalifikacije i obuke
osnovna plaća + troškovi i nadoplate
komunikacija na vašem jeziku kako bi vam olakšali početak novog života u Njemačkoj pomoću već zaposlenih vozača iz Hrvatske, Bosne i Srbije
Radi se o standardnom radnom ugovoru što znači da ste u zakonskom zdravstvenom osiguranju, mirovinskom osiguranju, osigurani ste i za vrijeme nezaposlenosti, osiguranju dugoročne skrbi i osiguranju od nezgode u Njemačkoj.

Vaša prosječna plaća je otprilike 1.900 – 2.100 € neto kada vozite u bližoj okolini, a kada vozite u u daljoj okolini onda vam je prosječna plaća otprilike 2.000 – 2.400 €.

Neto plaća je vaša plaća, uključujući troškove i nadoplate. Porezi i svi doprinosi za socijalno osiguranje već su odbijeni ovdje.

Posebno pazimo na poštivanje zakona o radnom vremenu i poštivanju vremena vožnje.

Surađujemo s ZAV-om (Zentrale Auslands- und Fachvermittlung) Savezne agencije za zapošljavanje (Javni zavod za zapošljavanje u Njemačkoj) i registrirani su ovdje kao poslodavac. ZAV je specijalist privlačenja stranih radnika za tvrtke u Njemačkoj.

Ako ste zainteresirani pošaljite Vašu prijavu putem linka za prijavu.

Prijavi priložite:

kratku biografiju
sliku ili kopiju vozačke

Prijavu pošaljite na mail:
steffen.richter@gettrans.de
Nemamo mogućnost zapošljavanja kandidata koji nemaju EU papire i hrvatsku vozačku dozvolu te ljubazno molimo da se isti ne prijavljuju na oglas.

LINK ZA PRIJAVU

Loading

O urednik

Također pogledajte

NJEMAČKOJ POTREBNO SKORO 20.000 VOZAČA: Vlast polaže nade u strane radnike, zaposleno samo 1.500 vozača iz Srbije

Njemačkoj sve više nedostaje vozača autobusa, vozova i kamiona. Manjak kvalifikovanih radnika vlast u Njemačkoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *