Ako nekog zanima posao u DHL, Deutsche Post možete aplicirati sa kratkom biografijom i kratkim pismom namjere u email-ovima koji su u tekstu. Obavezno im dajte na znanje kada ste aplicirali za termin odnosno kada očekujete termin u Ambasadi SR Njemačke. - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Ako nekog zanima posao u DHL, Deutsche Post možete aplicirati sa kratkom biografijom i kratkim pismom namjere u email-ovima koji su u tekstu. Obavezno im dajte na znanje kada ste aplicirali za termin odnosno kada očekujete termin u Ambasadi SR Njemačke.
deutsche post

Ako nekog zanima posao u DHL, Deutsche Post možete aplicirati sa kratkom biografijom i kratkim pismom namjere u email-ovima koji su u tekstu. Obavezno im dajte na znanje kada ste aplicirali za termin odnosno kada očekujete termin u Ambasadi SR Njemačke.

Ako nekog zanima posao u DHL, Deutsche Post.

Ovo su kontakti (mail adrese ) za neke podružnice Njemačke Pošte na koje se možete javiti sa kratkom biografijom i kratkim pismom namjere u email-u.

Obavezno im dajte na znanje kada ste aplicirali za termin odnosno kada očekujete termin u Ambasadi SR Njemačke.

Njemačka pošta Deutsche Post DHL Group zapošljava Poštare (dostavljače paketa i pisama) na neodređeno puno radno vrijeme. Oglas važi za osobe sa i bez EU državljanstva. U slučaju da ste stanovnik ne EU države morate imati uskoro termin u Ambasadi Savezne Republike Njemačke, gdje Vam je sigurno dobivanje radne vize za ovu vrstu posla. Šta Vam je potrebno za dobivanje radne vize možete pogledati OVDJE.

Ako ste zeinteresovani za druge ili slične poslove poštara (dostavljača paketa i pisama) u DHL Deutsche post, onda ih možete pregledati OVDJE

Sretno

Loading

O urednik

Također pogledajte

Njemačka se vraća: Neočekivan rast privatnog sektora, brojke iznad očekivanih

Privatni sektor u Njemačkoj je tokom ovog mjeseca imao neočekivan rast, što je potaknuto solidnim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *