Posao u "raju" za konobare - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / KUHARI, KONOBARI I SLIČNO / Posao u “raju” za konobare
raj na moru

Posao u “raju” za konobare

Novom zaposleniku nudi avionsku kartu i plaću od hiljadu eura.

Floyd Forbes, vlasnik drvenog, plutajućeg kafića ‘Floyd’s Pelican Bar’ koji se nalazi svega kilometar i pol od Jamajke, nakon 18 godina neprekidnog rada odlučio je otići na zasluženi odmor i po prvi put zaposliti novog radnika.

Nažalost, nije riječ o trajnijem zaposlenju, navodi CNN, jer Forbes će na godišnjem odmoru provesti svega tjedan dana, stoga traži radnika koji će ga mijenjati tokom tog perioda.

Opis posla, između ostalog, uključuje neobavezno čavrljanje s klijentima uz pivo te ”povremeno bacanje svježe ribe sveprisutnim pelikanima po kojima je ovaj bar i dobio ime”.

Nasmijani, dobro raspoloženi kandidati koji su spremni svakodnevno veslati na posao (čak i onda ”kada je vrijeme suviše lijepo da bi se radilo”) imat će prednost pri zapošljavanju u ovom, i među turistima i među lokalcima, omiljenom baru.

Ako i vama ideja o kratkotrajnom boravku i radu na jednoj od najljepših lokacija svijeta zvuči primamljivo, posjetite stranicu Virgin Holidays i prijavite se na oglas. I uživajte radeći!

Izvor: mojposao.net

Loading

O urednik

Također pogledajte

Njemačka se vraća: Neočekivan rast privatnog sektora, brojke iznad očekivanih

Privatni sektor u Njemačkoj je tokom ovog mjeseca imao neočekivan rast, što je potaknuto solidnim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *