NE PROPUSTITE! Potrebni su radnici od kuhinje do servisa (komplet nova ekipa) za novootvoreni objekat u Wesel-u. Početi s radom je moguće već od januara u starom lokalu zbog privikavanja na posao i novu radnu sredinu. Početna plata je 2100€ brutto ili po dogovoru u zavisnosti od iskustva koje posjedujete. Stan je osiguran i poslodavac plaća stanovanje. - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / KUHARI, KONOBARI I SLIČNO / NE PROPUSTITE! Potrebni su radnici od kuhinje do servisa (komplet nova ekipa) za novootvoreni objekat u Wesel-u. Početi s radom je moguće već od januara u starom lokalu zbog privikavanja na posao i novu radnu sredinu. Početna plata je 2100€ brutto ili po dogovoru u zavisnosti od iskustva koje posjedujete. Stan je osiguran i poslodavac plaća stanovanje.

NE PROPUSTITE! Potrebni su radnici od kuhinje do servisa (komplet nova ekipa) za novootvoreni objekat u Wesel-u. Početi s radom je moguće već od januara u starom lokalu zbog privikavanja na posao i novu radnu sredinu. Početna plata je 2100€ brutto ili po dogovoru u zavisnosti od iskustva koje posjedujete. Stan je osiguran i poslodavac plaća stanovanje.

Potrebno ugostiteljsko osoblje za rad u novootvorenom objektu Gusto Catering am Niederrhein u Wesel-u. Potrebni su radnici od kuninje do servisa ( komplet nova ekipa) za novootvoreni objekat.

Oglas važi za radnike s EU papirima, vizom ili one koji očekuju termin za vizu

Početi s radom je moguće već od januara u starom lokalu zbog privikavanja na posao i novu radnu sredinu.

Početna plata je 2100€ brutto ili po dogovoru u zavisnosti od iskustva koje posjedujete. Stan je osiguran i poslodavac plaća stanovanje.

U restoranu se organizuju svadbe i fešte. Servira se Njemačka i Mediteranska kuhinja.

Kontakt osoba: Adnan Hrustanovic

Telefon: 004917664938821

E-Mail: a.hrustanovic@gmx.de

Web Stranica: https://www.gusto-niederrhein.de/

Loading

O urednik

Također pogledajte

Njemačka se vraća: Neočekivan rast privatnog sektora, brojke iznad očekivanih

Privatni sektor u Njemačkoj je tokom ovog mjeseca imao neočekivan rast, što je potaknuto solidnim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *