Ukida se otvaranje bolovanja putem telefona - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / INFORMACIJE / Ukida se otvaranje bolovanja putem telefona

Ukida se otvaranje bolovanja putem telefona

Za otvaranje bolovanja zbog lakših smetnji dišnih putova od sljedećega će tjedna osobe u radnom odnosu morati ponovno ići liječniku.

Mjera koja je uvedena zbog pandemije koronavirusa, a omogućavala je otvaranje bolovanja nakon telefonskih konzultacija s liječnikom, kako  javlja Bavarski radio (BR), neće biti produžena. Bavarska  ministrica zdravstva Melanie Huml zalaže se, međutim, za produženje mjere.

– Ta odluka je preuranjena. I dalje je  važno strogo izbjegavati  rizike od infekcije – rekla je Huml. Uz ministricu zdravstva iz redova CSU-a i SPD-ov zdravstveni stručnjak Karl Lauterbach upozorio je ukidanjem mjere na opasnost po liječnike, medicinsko osoblje i pacijente.

Strahuje se, ako se mjera telefonskog otvaranja bolovanja ukine, da bi se pacijenti zaraženi Covidom-19 opet mogli pojaviti u liječničkim ordinacijama i time zaraziti druge ljude. 

Izvor superradio-minhen

 3,023 total views,  2 views today

O urednik

Također pogledajte

NAJNIŽA PLATA 2.700 EURA: Tesla u Njemačkoj dnevno zapošljava do 40 novih radnika, ovo je prilika koja se ne propušta. Na oglas se možete prijaviti Ovdje:

Tesla zapošljava sve više i više zaposlenika u svojoj fabrici u njemačkom gradu Grünheideu. Uprkos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.