Drastičan pad cijena turističkog smještaja u Hrvatskoj: Kuća s bazenom za 48 eura - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Drastičan pad cijena turističkog smještaja u Hrvatskoj: Kuća s bazenom za 48 eura

Drastičan pad cijena turističkog smještaja u Hrvatskoj: Kuća s bazenom za 48 eura

Situacija u Hrvatskoj što se tiče rezervisanja privatnog smještaja je poprilično loša, rekli su iz Udruženja iznajmljivača za Index.hr, a istovremeno cijene privatnih apartmana i kuća za odmor nikad nisu bile niže.

Cijene su u odnosu na prošlu godinu drastično niže. Koliko je prošle godine koštao najjeftiniji apartman u predsezoni – 40 eura, upravo toliko ove godine u predsezoni košta najskuplji.

Cijene apartmana u 2019. za pred i posezonu kretale su se od 40 do 100 eura, dok su u sezoni bile od 60 do 200 eura.

Ove godine se od 25 do 40 eura kreću cijene apartmana u pred i posezoni, dok se u sezoni kreću od 45 do 70 eura. Najskuplje što pronašli novinari bila je jedna cijela kuća za odmor i to s bazenom koja u sezoni košta 114 eura po danu.

Ove godine apartman na Pagu u kojem se može smjestiti pet osoba, u predsezoni stoji 25 eura, u sezoni 50, dok je cijena u posezoni 30 eura.

Kakve su cijene apartmana ovog ljeta

Apartman za dvije osobe u Sukošanu do 30. juna za 7 noći košta 1.300, a za 4 osobe 2,300 kuna. Nalazi se 100 metara od plaže. U sezoni je cijena apartmana 45 eura po danu, a u posezoni 25 eura.

 1,085 total views,  1 views today

O urednik

Također pogledajte

NEDOPUSTIVO DA SE VIZA ČEKA MJESECIMA: Njemačka branša traži olakšanje izdavanja viza radnicima i turistima. Evo šta slijedi:

Uoči središnjeg kongresa u Berlinu u ponedjeljak, predstavnici turističke branše od vlade traže pojednostavljenje i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *