NOVE PROMJENE U BAVARSKOJ! Ukidaju se testni centri na granicama i autobuskim stanicama. Ako putujete na ovo morate biti spremni: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / INFORMACIJE / NOVE PROMJENE U BAVARSKOJ! Ukidaju se testni centri na granicama i autobuskim stanicama. Ako putujete na ovo morate biti spremni:

NOVE PROMJENE U BAVARSKOJ! Ukidaju se testni centri na granicama i autobuskim stanicama. Ako putujete na ovo morate biti spremni:

Premijer Bavarske Markus Söder najavio je kako se ukidaju testni centri na granicama kao i na glavnim autobuskim stanicama, te će premjestiti na komunalnu razinu.

Testni centri su se najviše koristili od ljudi koji su se vraćali s godišnjih odmora iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije i Crne Gore.

“Kriznom strategijom ćemo polako do kraja septembra ukinuti testne centre na graničnim prelazima, poglavito na odmorištima i glavnim stanicama, te kapacitete ćemo polako premjestiti na jačanje komunalnih testnih centara, testni centri na aerodromima za sad ostaju”, rekao je premijer Söder.

Izvor: superradio-minhen

Loading

O urednik

Također pogledajte

U Austriji 230.000 praznih radnih mjesta, traže se radnici iz BiH, Srbije…

Jedna od najprivlačnijih zemalja za naše radnike, Austrija, aktivno radi na privlačenju novih radnika, s …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *