NOVE PROMJENE U BAVARSKOJ! Ukidaju se testni centri na granicama i autobuskim stanicama. Ako putujete na ovo morate biti spremni: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / INFORMACIJE / NOVE PROMJENE U BAVARSKOJ! Ukidaju se testni centri na granicama i autobuskim stanicama. Ako putujete na ovo morate biti spremni:

NOVE PROMJENE U BAVARSKOJ! Ukidaju se testni centri na granicama i autobuskim stanicama. Ako putujete na ovo morate biti spremni:

Premijer Bavarske Markus Söder najavio je kako se ukidaju testni centri na granicama kao i na glavnim autobuskim stanicama, te će premjestiti na komunalnu razinu.

Testni centri su se najviše koristili od ljudi koji su se vraćali s godišnjih odmora iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije i Crne Gore.

“Kriznom strategijom ćemo polako do kraja septembra ukinuti testne centre na graničnim prelazima, poglavito na odmorištima i glavnim stanicama, te kapacitete ćemo polako premjestiti na jačanje komunalnih testnih centara, testni centri na aerodromima za sad ostaju”, rekao je premijer Söder.

Izvor: superradio-minhen

 9,243 total views,  1 views today

O urednik

Također pogledajte

Nova uredba za ulazak u Austriju: Na snagu stupa 1. augusta, evo šta morate znati ako putujete u ili kroz Austriju:

Inače pravila za ulazak u zemlju se primjenjuju za zemlje visokog epidemiološkog rizika… Od 1. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.