Još jedna Njemačka pokrajina uvodi promjene za "gastarbajtere" pri povratku s Balkana, evo o čemu je riječ: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / INFORMACIJE / Još jedna Njemačka pokrajina uvodi promjene za “gastarbajtere” pri povratku s Balkana, evo o čemu je riječ:

Još jedna Njemačka pokrajina uvodi promjene za “gastarbajtere” pri povratku s Balkana, evo o čemu je riječ:

Kako prenosi Fenix-magazin, nakon Bavarske Sjeverna Rajna-Vestfalija postala je druga savezna država koja je uvela obvezno testiranje na koronavirus za dolaske s područja s visokim rizikom .

Od ponedjeljka, 28. decembra, svi dolasci u najmnogoljudniju njemačku državu moraju proći test na koronavirus, prenosi DPA.

Test se može obaviti po dolasku ili za 24 sata ili manje prije ulaska u NRW-e.

Sjeverna Rajna-Vestfakija je druga država koja je uvela takvu obvezu nakon Bavarske.

Test se mora napraviti na račun putnika, a aerodromi širom države moraju biti opremljeni za provođenje testova.

Obveza testiranja odnosi se samo na dolaske izvan Njemačke, a ne na one koji dolaze nakon što su boravili u rizičnim područjima drugdje u zemlji.

Propisi ne utiču na tranzitne putnike, kao ni na prekogranična putovanja.

Ministar zdravstva NRW-a Karl-Josef Laumann (CDU) rekao je u srijedu da su “gotovo sve zemlje na ovoj zemaljskoj kugli” sada rizično područje.

Klasifikacija kao rizično područje događa se kada zemlja ili regija pređe granicu od 50 novih infekcija na 100.000 stanovnika u posljednjih sedam dana.

Izvor: Fenix-magazin/IM

 14,492 total views,  2 views today

O urednik

Također pogledajte

NAJNIŽA PLATA 2.700 EURA: Tesla u Njemačkoj dnevno zapošljava do 40 novih radnika, ovo je prilika koja se ne propušta. Na oglas se možete prijaviti Ovdje:

Tesla zapošljava sve više i više zaposlenika u svojoj fabrici u njemačkom gradu Grünheideu. Uprkos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.