Njemački paket pomoći osim 300 eura donosi i druge olakšice i bonuse, ovo morate znati: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Njemački paket pomoći osim 300 eura donosi i druge olakšice i bonuse, ovo morate znati:

Njemački paket pomoći osim 300 eura donosi i druge olakšice i bonuse, ovo morate znati:

Koalicijska njemačka vlada odlučila je o širokom paketu pomoći kako bi se građani zaštitili od rastućih troškova energije pogoršanih ruskim ratom protiv Ukrajine prenosi superradio-minhen.

Vlada planira uvesti porezni bonus od 300 eura za zaposlene osobe, sniziti porez na energiju na goriva na europski minimum i ponuditi karte za javni prijevoz od 9 eura mjesečno za sljedećih 90 dana. Ministar financija Christian Lindner rekao je da vlada mora privremeno zaštititi stanovništvo koje pati od rastućih troškova energije.Plan, koji podrazumijeva prestanak davanja za obnovljivce, će građanima uštedjeti 3,7 eurocenti/kWh (ili više od 10% u krajnjem računu) mora biti potvrđen u parlamentu. Samo ta mjera vrijedna je 6,6 milijardi eura. Očekuje se i povećanje plaćanja minimalne radne satnice na 12 eura/h.Paket pomoći uključuje i 300 eura jednokratnog poreznog bonusa za obveznike poreza na dohodak, obiteljski bonus od 100 eura po djetetu, 100 eura bonusa za primatelje socijalnih naknada, snižavanje poreza na energiju na goriva za tri mjeseca na europski minimum te jeftine mjesene karte za za javni prijevoz za 90 dana. Također, smanjuje se porez na motona goriva.Ministar Lindner je rekao da bi snižavanje poreza na energiju na goriva značilo smanjenje cijena benzina za 30 centi po litri, a dizela za 14 centi po litri.

 9,575 total views,  1 views today

O urednik

Također pogledajte

NAJNIŽA PLATA 2.700 EURA: Tesla u Njemačkoj dnevno zapošljava do 40 novih radnika, ovo je prilika koja se ne propušta. Na oglas se možete prijaviti Ovdje:

Tesla zapošljava sve više i više zaposlenika u svojoj fabrici u njemačkom gradu Grünheideu. Uprkos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.