NJEMAČKA POLAKO UVODI MJERE: Stigla obavijest za stanare – grijanje će biti smanjeno noću, evo na koliko: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / NJEMAČKA POLAKO UVODI MJERE: Stigla obavijest za stanare – grijanje će biti smanjeno noću, evo na koliko:
posao montera centralnog grijanja

NJEMAČKA POLAKO UVODI MJERE: Stigla obavijest za stanare – grijanje će biti smanjeno noću, evo na koliko:

Najveća njemačka grupa za nekretnine Vonovia želi sniziti temperaturu plinskog centralnog grijanja noću kako bi smanjila potrošnju plina prenosi fenix-magazin.

Tvrtka je u četvrtak objavila da će struja biti smanjena na sobnu temperaturu od 17 stupnjeva između 23:00 i 6:00. Danju će biti uobičajeno grijano.

Ovaj korak također ne utječe na opskrbu toplom vodom. Nema ograničenja prilikom tuširanja ili kupanja. O tome je ranije izvijestio list “Bild”.

Kako navode iz tvrtke, temperaturu grijanja treba promijeniti u sklopu redovnog održavanja sustava grijanja prije početka sezone grijanja.

Vonovia je u obavijesti za stanare istaknula kako tvrtka ovim korakom, kao odgovoran stanodavac, želi pridonijeti uštedi plina i ograničiti troškove grijanja.

Noćno smanjenje uštedjelo bi do osam posto plina..

Vonovia posjeduje više od 550.000 stanova u Njemačkoj, Švedskoj i Austriji, a upravljau s oko 72.500 stanova.

Izvor: Fenix-magazin/IK

 4,546 total views,  1 views today

O urednik

Također pogledajte

NAJNIŽA PLATA 2.700 EURA: Tesla u Njemačkoj dnevno zapošljava do 40 novih radnika, ovo je prilika koja se ne propušta. Na oglas se možete prijaviti Ovdje:

Tesla zapošljava sve više i više zaposlenika u svojoj fabrici u njemačkom gradu Grünheideu. Uprkos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.