Sjećate li se četvorice muškaraca koji su u Njemačkoj nosili janje na ražnju? Otkriveno je odakle su! - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Sjećate li se četvorice muškaraca koji su u Njemačkoj nosili janje na ražnju? Otkriveno je odakle su!

Sjećate li se četvorice muškaraca koji su u Njemačkoj nosili janje na ražnju? Otkriveno je odakle su!

– Ne prijeti im nikakva kazna budući da nema kaznenog djela, rekla je glasnogovornica policije u Neunkirchenu.

Nakon što je video snimka koja prikazuje četvoricu muškaraca kako ulicom u Neunkirchenu (Saarland) nose ražanj i na njemu životinju, šokirala stanovnike, policija se dala u potragu i došla do novih informacija.

Riječ je o četvorici Bugara koji su organizirali feštu u povodu njihovog blagdana sv. Jurja i Dana bugarske vojske te su prenosili janje preko ulice, rekla je glasnogovornica policije.

Nove informacije policije smirile su onaj dio stanovnika koji je mislio kako je riječ o psu, a kako su tvrdili kad su zvali policiju.

Osim toga, potvrđeno je kako su muškarci životinju nabavili iz obližnje mesnice.

– U mesnici je meso pripremljeno pod savršeno legalnim okolnostima. Budući da nisu imali vozilo, prenijeli su ga preko ulice, rekla je glasnogovornica policije.

– Riječ je o Bugarima koji žive u Neunkirchenu. Ne prijeti im nikakva kazna budući da nema kaznenog djela, rekla je glasnogovornica policije u Neunkirchenu.

Svjedoci su zvali policiju i kazali kako je na ražanj nabijena životinja kojoj noge mlohavo vise. Snimljene su i video snimke koje kruže društvenim mrežama i o kojima su izvijestili gotovo svi mediji u Njemačkoj.

Loading

O urednik

Također pogledajte

Nijemci izračunali: Isplati li se ikako kupovina nekretnina?

Manje od polovine njemačkih građana stanuje u vlastitoj nekretnini. To je najniža kvota u Evropskoj …