Pojačan promet vozila i duge kolone na graničnim prelazima - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Pojačan promet vozila i duge kolone na graničnim prelazima

Pojačan promet vozila i duge kolone na graničnim prelazima

Pojačan je promet vozila i duga je kolona na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima: Izačić, Velika Kladuša, Gradina, Bosanska Gradiška, Bosanski Novi, Orašje i Bosanski Brod. Na ostalim graničnim prelazima promet putničkih vozila povremeno je pojačan, ali su zadržavanja do 30 minuta.

Kolovoz je pretežno mokar ili vlažan, a zbog učestalih odrona skreće se pažnja na puteve: Bihać-Srbljani-Bosanska Krupa, Turbe-Karanovac, Sarajevo-Foča, Crna Rijeka-Jajce-Donji Vakuf i Bugojno-Kupres, kao i na prevoje Rostovo (Novi Travnik-Bugojno) i Makljen (Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje).

Pročitajte još:

Od 01.01.2024. godine poskupjela je putarina za prolaz kroz tunel Karavanke!

Sanacioni radovi aktuelni su na putnim pravcima Čevljanovići-Nišići i Ključ-Sanski Most (na ulazu u Sanski Most, kod Vodenog parka). Na mjestima izvođenja radova saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Povodom pravoslavnog Božića danas od 12 sati do 07. januara do 24 sata zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na području Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz IC BiHAMK-a.

Pogledajte video sa FB stranice GP Maljevac.

https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGPMaljevac%2Fposts%2F780115977491761&display=popup&ref=embed_video&src=post

Pročitajte još:

Loading

O urednik

Također pogledajte

SUPER VIJEST ZA DOSTA STANOVNIKA U NJEMAČKOJ: u planu je jednokratna financijska pomoć od 1.000 eura

Za primatelje Bafög naknada u Njemačkoj u budućnosti će biti dostupno više novca. Dobra je …