Hercegovac iz Njemačke u rodni kraj svake godine dolazi s najnovijim modelom Mercedesa! - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Hercegovac iz Njemačke u rodni kraj svake godine dolazi s najnovijim modelom Mercedesa!

Hercegovac iz Njemačke u rodni kraj svake godine dolazi s najnovijim modelom Mercedesa!

Milenko Milan Vrcan ostvario je svoj dječački san o posjedovanju novog Mercedesa, slijedeći put iseljenih Hercegovaca koji su se “trbuhom za kruhom” uputili u Njemačku.

Kroz 30 godina provedenih u tuđini, Vrcan je promijenio čak 20 Mercedesa, redovito dolazeći u Bosnu i Hercegovinu sa svojim luksuznim automobilom.

Njegova inspiracija potekla je iz djetinjstva provedenog u selu Donji Radišići, gdje su Hercegovci koji su radili u Njemačkoj svake godine dolazili u posjet, vozeći skupocjene automobile poput Mercedesa, prenosi Grude Online.

Vrcan je odlučio ostvariti svoj san, i to mu je uspjelo – svake godine dolazi u svoju rodnu Hercegovinu s novim Mercedesom.

Milenko za Fenix magazin ističe kako mu materijalne stvari nisu bile bitne te da se nije želio dokazivati. Njegova predanost poštenom radu omogućila mu je osnivanje vlastite tvrtke, a s obitelji živi sretno u Njemačkoj.

Iako svjestan da neki možda neće razumjeti njegovu strast prema Mercedesima, Vrcan ističe da je sretan suprug i otac te da je njegov život oblikovan kršćanskim vrijednostima koje je naučio od svoje bake Ane.

Svoju priču zaključuje porukom da bi ljudi trebali prvo reći “Bože moj…” prije ostvarivanja svojih želja, podsjećajući na riječi svoje bake: Sve što nije Božjom rukom blagoslovljeno, ne treba ti.

Loading

O urednik

Također pogledajte

SUPER VIJEST ZA DOSTA STANOVNIKA U NJEMAČKOJ: u planu je jednokratna financijska pomoć od 1.000 eura

Za primatelje Bafög naknada u Njemačkoj u budućnosti će biti dostupno više novca. Dobra je …