U SLUČAJU DA ŠTEDITE NOVAC U NJEMAČKOJ BANCI, ONDA MORATE BITI OPREZNI: Evo zašto ovaj iznos štednje nikako ne smijete preći. - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / U SLUČAJU DA ŠTEDITE NOVAC U NJEMAČKOJ BANCI, ONDA MORATE BITI OPREZNI: Evo zašto ovaj iznos štednje nikako ne smijete preći.

U SLUČAJU DA ŠTEDITE NOVAC U NJEMAČKOJ BANCI, ONDA MORATE BITI OPREZNI: Evo zašto ovaj iznos štednje nikako ne smijete preći.

Vrlo malo ljudi zna da previše štedjeti nije dobra stvar. Sljedeći iznos nikada ne smije biti premašen, upozoravaju njemački mediji.

Štednja je uvijek preporučljiva. Ipak, uvijek morate imati na umu da ne treba previše štedjeti. Postoji svota koja se nikada ne smije premašiti prenosi fenix-magazin.

Iz tog razloga poznato savjetovalište za potrošače daje precizne preporuke koliko novca trebate uštedjeti.

Također je važno imati dovoljno keša kod kuće i na računu. Svako ko ima oboje bolje je zaštićen. Ipak, i dalje morate biti oprezni jer svota koja se nikako ne smije prekoračiti može dovesti do toga da osiguranje više ne bude učinkovito, navodi fenix.

Osobno kada je u pitanju novac koji čuvate kod kuće, može postati problem ako postanete žrtva krađe. U tom slučaju, odredbe i uslovi osiguranja vašeg kućnog imetka navest će koji su iznosi gotovine također osigurani izvan sefa.

Ali, postoji i ograničenje iznosa novca koji se može pohraniti u banku, koje se nikada ne smije prekoračiti. Tu se radi o iznosu o 100.000 eura.

Toliki novac u potpunosti je osiguran. Svi iznosi iznad ovoga, npr. nestanak novca zbog pljačke u banci – mogu se samo djelomično nadoknaditi ili nikako.

Nekoliko banaka potvrđuje ovu praksu

Potvrdilo je to i nekoliko banaka na upite raznih medija. Iz tog je razloga iznimno važno da se ta količina novca nikada ne prekorači. U suprotnom, možda više nikada nećete vidjeti svoj novac prenosi fenix-magazin.

Loading

O urednik

Također pogledajte

SUPER VIJEST ZA DOSTA STANOVNIKA U NJEMAČKOJ: u planu je jednokratna financijska pomoć od 1.000 eura

Za primatelje Bafög naknada u Njemačkoj u budućnosti će biti dostupno više novca. Dobra je …