Za Pola Sata Možete Dobiti Pasoš Države Malte I Tako Postati Građanin EU: Evo I Kako ! - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / ZANIMLJIVOSTI / Za Pola Sata Možete Dobiti Pasoš Države Malte I Tako Postati Građanin EU: Evo I Kako !
pasos malte

Za Pola Sata Možete Dobiti Pasoš Države Malte I Tako Postati Građanin EU: Evo I Kako !

Ovdje se ne radi o krivotvorenim dokumentima, već originalnim, legalnim i službenim putovnicama države Malte, i što je najbolje, nitko vas ne pita o prošlosti, pa čak i ako ste zločinac ili terorist, ovaj dokument možete posjedovati.

Pa, jedan je izvor rekao da je to jedna od malih vrata za ulazak u EU, ali to su gotovo nenadgledana vrata i sve se svodi na jednu vrstu institucionalne prijevare, jer za ovakvu dodjelu putovnica još uvijek treba biti malo strožija provjera.

Malata je posljednjih mjeseci postala vrlo zanimljiva mnogim medijima u Europi, posebno zbog nekih podataka koji pokazuju nove građane ove otočne države, koji uglavnom dolaze iz Rusije i pronalaze svoje sumnjivo zaslužene milijune, koje su na bilo koji način zaradili. Osobito su zanimljive adrese nekih novih državljana Malte koji su uglavnom smješteni u nekim restoranima, benzinskim stanicama, garažama, pa čak i šupa.

Komisija EU još nije zabrinuta zbog tih podataka jer se vize i dalje strogo provjeravaju

Međutim, Komisija Europske unije objavit će na Malti izvještaj o tim državljanstvima i ulagačima i bit će jasno koje članice trguju zlatnim vizama, a to se može smatrati podmićivanjem.

Pored Malte, ovo je slično kao u Crnoj Gori, jer je u tim zemljama također uočeno da razne sumnjive osobe lako dobijaju državljanstvo ove zemlje. A koliko god to značilo da se izdavanjem državljanstva i putovnica pune državne blagajne, s druge strane, to bi mogao biti razlog da se uspori ulazak Crne Gore u samu EU.

Izvor: blicmagazin.com

Loading

O urednik

Također pogledajte

Da li biste radije kupili stan ili kuću umjesto iznajmljivanja? Zašto kupovina kuće ili stana se isplati upravo sada

Za mnoge ljude je sasvim normalno da žive pod kirijom (najmom). Naročito u velikim gradovima …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *