Za Pola Sata Možete Dobiti Pasoš Države Malte I Tako Postati Građanin EU: Evo I Kako ! - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / ZANIMLJIVOSTI / Za Pola Sata Možete Dobiti Pasoš Države Malte I Tako Postati Građanin EU: Evo I Kako !
pasos malte

Za Pola Sata Možete Dobiti Pasoš Države Malte I Tako Postati Građanin EU: Evo I Kako !

Ovdje se ne radi o krivotvorenim dokumentima, već originalnim, legalnim i službenim putovnicama države Malte, i što je najbolje, nitko vas ne pita o prošlosti, pa čak i ako ste zločinac ili terorist, ovaj dokument možete posjedovati.

Pa, jedan je izvor rekao da je to jedna od malih vrata za ulazak u EU, ali to su gotovo nenadgledana vrata i sve se svodi na jednu vrstu institucionalne prijevare, jer za ovakvu dodjelu putovnica još uvijek treba biti malo strožija provjera.

Malata je posljednjih mjeseci postala vrlo zanimljiva mnogim medijima u Europi, posebno zbog nekih podataka koji pokazuju nove građane ove otočne države, koji uglavnom dolaze iz Rusije i pronalaze svoje sumnjivo zaslužene milijune, koje su na bilo koji način zaradili. Osobito su zanimljive adrese nekih novih državljana Malte koji su uglavnom smješteni u nekim restoranima, benzinskim stanicama, garažama, pa čak i šupa.

Komisija EU još nije zabrinuta zbog tih podataka jer se vize i dalje strogo provjeravaju

Međutim, Komisija Europske unije objavit će na Malti izvještaj o tim državljanstvima i ulagačima i bit će jasno koje članice trguju zlatnim vizama, a to se može smatrati podmićivanjem.

Pored Malte, ovo je slično kao u Crnoj Gori, jer je u tim zemljama također uočeno da razne sumnjive osobe lako dobijaju državljanstvo ove zemlje. A koliko god to značilo da se izdavanjem državljanstva i putovnica pune državne blagajne, s druge strane, to bi mogao biti razlog da se uspori ulazak Crne Gore u samu EU.

Izvor: blicmagazin.com

Loading

O urednik

Također pogledajte

novac euri

Više rada ne znači uvijek i više novca u Njemačkoj

Otkako je aktuelna vlada podigla razinu socijalne pomoći, vode se rasprave o tome isplati li …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *