Rimac Automobili zapošljava više od 100 radnika - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / OSTALI POSLOVI / Rimac Automobili zapošljava više od 100 radnika
rimac auto

Rimac Automobili zapošljava više od 100 radnika

U OVOM trenutku Rimac Automobili zapošljavaju 429 radnika u stalnom radnom odnosu, odnosno ukupno 482 radnika uključujući vanjske saradnike i studente.

Većina radnika zaposlena je u sjedištu firme u Svetoj Nedelji, a ove godine Rimac Automobili otvorili su kancelarije u Splitu i Osijeku. Radnici dolaze iz čak 27 zemalja svijeta, stoji na stranicama Rimac Automobila.

“Svaki put kada tvrtka udvostruči broj radnika – sve se mijenja. Intenzivno radimo i nastojimo strukturirati kompaniju, organizirati sve procese i pomoći našim menadžerima i voditeljima timova da održe sve pod kontrolom. Najveći problem s kojim se trenutno suočavamo je prostor – imamo pet zgrada u Svetoj Nedelji i širimo se na nove lokacije”, kazao je osnivač Rimac Automobila Mate Rimac.

Rezultat slika za rimac

Rimac C_Two, predstavljen ove godine na sajmu automobila u Genevi, u završnoj je fazi razvoja i zahtijeva mnogo resursa prije nego što se krene u proizvodnju, stoji na stranicama tvrtke.

Tvrtka Rimac Automobili na svojoj je stranici danas objavila da opet zapošljava. Traži čak stotinu novih radnika. Detalje možete pronaći OVDJE.

Osim vlastitih projekata, Rimac Automobili rade na razvoju još vozila i tehnologija. Rimac je priznati partner mnogih svjetskih proizvođača automobila – Porschea, Automobila Pininfarina, Aston Martina, CUPRA-e, Renaulta i mnogih koji nisu toliko u fokusu javnosti.

“Ovo su uzbudljiva vremena za nas i nastavljamo s teškim radom. Odlučni smo ispuniti sva naša obećanja”, poručuju iz Rimac Automobila.

Loading

O urednik

Također pogledajte

SUPER VIJEST ZA DOSTA STANOVNIKA U NJEMAČKOJ: u planu je jednokratna financijska pomoć od 1.000 eura

Za primatelje Bafög naknada u Njemačkoj u budućnosti će biti dostupno više novca. Dobra je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *