Potrebno više pomoćnih radnika u proizvodnji u mjestu Gronau, plata od 1.200€ do 1750 € - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / OSTALI POSLOVI / Potrebno više pomoćnih radnika u proizvodnji u mjestu Gronau, plata od 1.200€ do 1750 €
proizvodnja

Potrebno više pomoćnih radnika u proizvodnji u mjestu Gronau, plata od 1.200€ do 1750 €

Pomoćni/a radnik/ica u proizvodnji (m/ž)
Mjesto:
Njemačka / Gronau/NRW
Početak rada:
15.01.2019.
Vrsta zaposlenja:
Stalni radni odnos
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
O poslodavcu:
HPNplus GmbH sa sjedištem u Gronau/Njemačka je firma koja se bavi posredovanjem pri zapošljavanju već više od 10 godina. Na hrvatskom tržištu je prisutna od srpnja 2015. godine otkad intenzivno zapošljava radnike različitih profila. Osim što se firma brine o pronalasku adekvatnog posla za zaposlenike također brine i o smještaju te s time dodatno olakšava osobama novi početak u novoj sredini.
HPNplus svakom svom zaposleniku osigurava njemački ugovor o radu, uredne prijave, uredan hotelski smještaj, i ono najvažnije sigurnost i povjerenje.
Opis radnog mjesta:
HPNplus GmbH trenutno ima preko 50 otvorenih radnih mjesta u različitim poduzećima na području grada Gronau i bližoj okolici. Upravo zbog tolikog broja radnih mjesta nije nam problem pronaći adekvatno radno mjesto svakom zainteresiranom kandidatu. Nama je važno da je zaposlenik zadovoljan svojim radnim mjestom, prihodima kao i smještajem. Osoba koja se odluči na zapošljavanje u Njemačkoj preko nas, može biti sigurna da su radniku osigurani svi uvjeti za novi početak u novom okruženju. Mi kao Agencija nudimo različite profile poslova. Znači od pomoćnih pa sve do strukovnih, ovisno o kvalifikacijama, vještinama i poznavanju njemačkog jezika. Sva radna mjesta su u poduzećima različitih profila; npr. metalurgija, plastična stolarija, skladište, logistika, transport, produkcija, proizvodnja,… Ugovori o radu su njemački, s obaveznim mirovinskim i zdravstvenim osiguranjem. Sklapa se ugovor na puno radno vrijeme. Radi se obično od ponedjeljka do petka. Svi prekovremeni, smjene, praznici plaćaju se po tarifi određenim njemačkim zakonom. Znači, plaća nije fiksna i uvijek ista, nego ovisi o broju sati, tj. o prekovremenim ili na neki drugi način obračunatim satima.

Broj izvršitelja:
Zapošljavamo 10 izvršitelja.
Profil zaposlenika
Potrebna stručna sprema:
NKV – nekvalificirani
Potrebne godine iskustva:

Znanje jezika:
njemački Osnovno
engleski Osnovno
Pogodnosti koje nudimo
Plata:
1.200€ – 1750 €

Loading

O urednik

Također pogledajte

Posao čišćenja na aerodromu u Minhenu

Lokacija: Aerodrom u Minhenu. Posao: Čišćenje Firma Dr.Sasse Za sve koji imaji termin za vizu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *