Pogledajte kako predsjednik Austrije putuje na posao , a pogledajte kako naši predsjednici putuju na posao! - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / ZANIMLJIVOSTI / Pogledajte kako predsjednik Austrije putuje na posao , a pogledajte kako naši predsjednici putuju na posao!
predsjednik austrije

Pogledajte kako predsjednik Austrije putuje na posao , a pogledajte kako naši predsjednici putuju na posao!

Predsjednik Austrije Alexander Van der Bellen na svom Instagram profilu objavio je fotografiju kako koristi javni gradski prijevoz putujući na posao.

Predsjednik Austrije u opisu fotografije je napisao kako prolazi kroz bilješke na putu do sljedećeg sastanka, stojeći u metrou.
Ovakav primjer definitivno nećete vidjeti u BiH, niti na Balkanu, gdje je ogromna pratnja, skupocijeni automobili zaštitni znak lidera država kada putuju na posao ili na poslovni sastanak.
Korištenje službenih automobila, zatim iznos novca kojim se kupuju ta vozila i neracionalno trošenje često su tema u domaćim medijima, ali očigledno bez jasnog efekta i promjene na bolje.

Bakir Izetbegović stiže u centralu stranke (Foto: Klix.ba)
A kako to rade političari u BiH (jedan od primjer) Milorad Dodik (Foto: Klix.ba)

 970 total views,  1 views today

O urednik

Također pogledajte

U Austriji uskoro lakše do papira, gledat će se poznavanje i hrvatskog, srpskog i bosanskog jezika

Socijalni odbor Nacionalnog vijeća odobrio je pojednostavljenja odnosno olakšanja za dobivanje crveno-bijelo-crvene karte (Rot-Weiß-Rot-Karte ). …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *