Odlična prilika za posao osobama elektro/mašinske struke (m/ž) koji nemaju EU državljanstvo - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / ELEKTROTEHNIKA / Odlična prilika za posao osobama elektro/mašinske struke (m/ž) koji nemaju EU državljanstvo
elektricar

Odlična prilika za posao osobama elektro/mašinske struke (m/ž) koji nemaju EU državljanstvo

Enal-elektro d.o.o. Beograd
https://www.enal-elektro.rs/

Izvor: posao.ba

Radnici elektro/mašinske struke (m/ž)
Firma Enal-elektro d.o.o. je osnovana 05.12.2008. godine, sa sedištem u Beogradu. Poslovna ispostava u Nemačkoj, nalazi se u Augsburgu. Osnovana je kao kontigent firma koja omogućava državljanima Republike Srbije privremeni rad u Republici Nemačkoj. Osnovna delatnost firme je izvođenje električnih instalacija na različitim objektima kao što su stambene zgrade, bolnice, trgovinski centri, stadioni,hoteli itd. Izvodimo kako klasične energetske, tako i istalacije za dojavu požara, dojavu provale, video nadzora, kompjuterske itd.

Firma poseduje dva edukativna centra u Loznici i Kraljevu u kojima vrši obuku i stručno usavršavanje elektromontera za rad u Nemačkoj.

Trenutno nam je potreban veći broj radnika elektro i mašinske struke III i IV stepen sa ili bez radnog iskustva sa državljanstvom R.Srbije za rad u Nemačkoj. Za sve zainteresovane koji ne poseduju državljanstvo R.Srbije firma učestvuje u celokupnom procesu i snosi troškove dobijanja istog.

Za kandidate bez radnog iskustva obezbeđena obuka i stručno usavršavanje u Edukativnim centrima u Loznici i Kraljevu. Kontakt telefon 069/31-84-939 , mail adresa mb@enal-elektro.com

Loading

O urednik

Također pogledajte

Tesla otpušta 10 posto radne snage, kompanija se bori s padom prodaje

Tesla otpušta više od 10 posto svoje globalne radne snage, pokazuje interni dopis koji je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *