Jeste li razmišljali otići raditi u Njemačku, ali imate strah kako ćete se snaći? - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / BRAVARI,CJEVARI I SLIČNO / Jeste li razmišljali otići raditi u Njemačku, ali imate strah kako ćete se snaći?
Razgovor uspjesan

Jeste li razmišljali otići raditi u Njemačku, ali imate strah kako ćete se snaći?


Postoji ozbiljan poslodavac koji nudi redovan posao i osobnu podršku na hrvatskom jeziku.
Poslodavac König Gmbh & Co KG iz djelatnosti proizvodnje metalnih proizvoda i agencija za privremeno zapošljavanje i ustupanje radnika sa sjedištem u Njemačkoj i tradicijom više od 50 godina, traži osobe s iskustvom na sljedećim poslovima:

električar, vodoinstalater, monter grijanja, monter klime i ventilacije, monter protupožarnih sistema, bravar, zavarivač, cjevar, monter dizala, radnik na visini, automehaničar, vulkanizer, autolakirer i pomoćni radnik za više područja.

Mogućnost zaposlenja odmah!

POZIVNICA

Poslodavac će održati razgovore u R. Hrvatskoj:
petak, 01.03.2019 SC Portanova Osijek i u
subotu, 02.03.2019 u SC Areni u Zagrebu od 09:00 do 17:00 sati.

IZJAVE TRENUTNO ZAPOSLENIH RADNIKA

„Firma König je sinonim za transparentnost. Dobar radnik se uvijek cjeni. Radno mjesto je sigurno i plaća redovna na datum. Cure u uredu su na visini zadatka – probleme riješavaju brzo i učinkovito. Tko radi kod Königa “kralj” je u pravom smislu rijeći.”
Saša Mavrić

“Ušao sam u 58. godinu života, djelatnik sam firme više od 19 mjeseci. Moja osobna i topla preporuka je da potpišete ugovor s našom firmom jer je plaća redovita i sigurna. Podrška naših kolegica iz Maribora je jako dobra, ako slučajno ne znate njemački jezik. A ekipa u Frankfurtu isto tako. Kada se dokažete i s vremenom rast vaše osobni rejting, onda vas cijene. A vi to primijetite na svom bankovnom računu. Svaki početak je težak i kad se naviknete na neke sitnice, sve će sjesti na svoje mjesto.“
Zlatko Šorman

„Zaposlio sam se početkom 9. mjeseca 2017. Od tada pa do današnjeg dana imam samo rijeći pohvale. Plaće su uredne i solidne, organizacija smještaja i sva ostala briga oko lakšeg snalaženja u mjestu rada je na zavidnom nivou. Za lakše financijsko “preživljavanje” do prve isplate plaće, brinu se o tjednim akontacijama koje su dostatne za sve osnovne troškove. Ukratko, ja bi preporučio firmu König.“
Alen Matučec

Način prijave: zainteresirane osobe mogu poslati životopis na hrvatskom ili njemačkom jeziku na maribor@koenig.si ili nazvati +386 2 6210 822.

Izvor: posao.hr

Loading

O urednik

Također pogledajte

Mašinovođe u Njemačkoj postigle dogovor s Deutsche Bahnom nakon višemjesečnih štrajkova

Sindikat njemačkih mašinovođa “GDL” saopćio je danas da je postignut dogovor o platama sa kompanijom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *