Zanimljiv oglas za posao - Dormeo traži spavalice - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / OSTALI POSLOVI / Zanimljiv oglas za posao – Dormeo traži spavalice
zena spava

Zanimljiv oglas za posao – Dormeo traži spavalice

Na radnom mjestu u pidžami? Za četiri sata spavanja možete dobiti 100 eura!
Ponekad zaspiš na radnom mjestu? Rekorder si u odlaganju jutarnjih alarma? Desilo ti se da zakasniš na sastanak, jer spavanje je tvoja omiljena aktivnost?

Ukoliko je na ova pitanja tvoj odgovor “DA” ti si idealna osoba za posao iz snova u kojem za 4 sata spavanja možeš zaraditi 100€.

Dormeo, brand poznat po najkvalitetnijim madracima i ostalim proizvodima za miran i zdrav san, objavio je neobičan konkurs za radno mjesto “spavalica”. Dormeo nudi jedinstvenu priliku za super zaradu: 100 eura za samo četiri sata sna.

Konkurs za ovo uspavano radno mjesto je otvoren do 06.03.

Izabrani kandidati će imati priliku da prisustvuju događaju proslave Svjetskog dana spavanja, koji se ove godine obilježava 15.03. – ali će spavati! Događaj će biti održan u tri odabrane trgovine organizatora, a koji gradovi su u pitanju – ostaje iznenađenje.
Kandidati trebaju navesti svoje navike i iskustva spavanja na obrascu za prijavu za ovaj posao. U formularu za prijavu se nalaze pitanja o tome koliki je vaš lični rekord u spavanju, koliko puta pritisnete dugme za odlaganje alarma, da li možete spavati u bučnom okruženju, da li mjesečarite i sl.

Obrazac popunjavate na spavalica.ba.

“Tražimo kandidata koji je dobar spavač, to jest ima stalan, miran san i sposoban je da spava bez obzira na vremenski period dana, nije podložan buci i sličnim smetnjama u prostoriji, treba da “spava kao top”. Od izabranog kandidata, očekujemo potpunu posvećenost spavanju, detaljan izvještaj o iskustvu spavanja u Dormeo okruženju, prijedloge za daljnja poboljšanja, te predanost pravilnoj pripremi za spavanje”, kazala je menadžerica brenda Selma Durak, kada je riječ o kriterijima za izbor odgovarajuće Dormeo spavalice.

Na ovaj pospani konkurs se mogu prijaviti svi punoljetni državljani BiH.

Prijavite se za posao iz snova na spavalica.ba.

izvor: klix.ba

Loading

O urednik

Također pogledajte

SUPER VIJEST ZA DOSTA STANOVNIKA U NJEMAČKOJ: u planu je jednokratna financijska pomoć od 1.000 eura

Za primatelje Bafög naknada u Njemačkoj u budućnosti će biti dostupno više novca. Dobra je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *