Ako odselite u ovaj grad očekuje vas 10.000 $ nagrade! - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Ako odselite u ovaj grad očekuje vas 10.000 $ nagrade!
Tulsa

Ako odselite u ovaj grad očekuje vas 10.000 $ nagrade!

Ako se preselite u ovaj grad očekuje vas 10.000 dolara nagrade!
Tulsa, grad u američkoj saveznoj državi Oklahomi, nudi 10.000 dolara, odnosno oko 65.000 kuna onima koji su spremni otići raditi u taj grad na period od 12 mjeseci.

Kako biste mogli ući u ovaj natječaj trebate biti stariji od 18 godina, morate imati posao (koji možete obavljati iz bilo kojeg dijela svijeta povezanog internetom), biti spremni preseliti se u roku od šest mjeseci te vam treba biti dozvoljen rad u Sjedinjenim Američkim Državama.

Za lakši početak osiguran je smještaj u novouređenim stanovima Tulsa Arts Districta za koje ćete plaćati samo 33 posto od realne cijene najamninea, a režije će biti besplatne prva tri mjeseca. No ni to nije sve, naime za potrebe posla dobit ćete besplatno članstvo u tvrtki 36 Degrees Northu, koje vam osigurava mjesto za obavljanje posla, konferencijske dvorane za sastanke, Wi-Fi i druge poslovne pogodnosti.

Glavni je cilj ovoga programa privući kreativnu i tehnološki potkovanu radnu snagu u Tulsu koja želi oživjeti poduzetnički duh među svojim stanovnicima. Odabrani kandidati odmah će dobiti 2500 dolara (16.400 kn) za troškove preseljenja. Svaki će im mjesec na račun sjedati po 500 dolara (3200 kn), a na kraju isteka ugovora od godinu dana bit će im isplaćeno preostalih 1500 dolara (9800 kn).

Provjerite na stranicama Tulsa Remote programa sve bitne informacije i iskoristite priliku za život preko bare.

Loading

O urednik

Također pogledajte

novac euri

Više rada ne znači uvijek i više novca u Njemačkoj

Otkako je aktuelna vlada podigla razinu socijalne pomoći, vode se rasprave o tome isplati li …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *