Svojoj rodici ukrao 400 hiljada eura ušteđevine koju je stekla radeći 40 godina u Njemačkoj - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Svojoj rodici ukrao 400 hiljada eura ušteđevine koju je stekla radeći 40 godina u Njemačkoj
eurici

Svojoj rodici ukrao 400 hiljada eura ušteđevine koju je stekla radeći 40 godina u Njemačkoj

Pripadnici Policijske uprave Bosanska Gradiška rasvijetlili su tešku krađu kojom je pričinjena šteta od 370.000 američkih dolara i 65.000 eura, a osumnjičeni za ovo krivično djelo M.M. /39/ iz Bosanske Gradiške je u rodbinskoj vezi sa oštećenom ženom, rekao je danas na konferenciji za novinare načelnik Uprave Bojan Škorić.

Škorić je naveo da se žena, čiji identitet ne može da otkrije zbog njene bezbjednosti, 30. marta prijavila policiji u Gradišci da je iz podruma njene kuće u Ulici Zijaha Zije Dizdarevića ukradeno 200.000 američkih dolara i 65.000 evra, te određena količina zlatnog nakita.

On je rekao da su pripadnici Policijske uprave Bosanska Gradiška, na osnovu naloga tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršili uviđaj i došli do operativnih saznanja da bi počinilac mogao da bude tridesetdevetogodišnji M.M. iz Gradiške.

“Ovo lice je pronađeno juče ujutro i uhapšeno, a nakon kriminalističke obrade, prema nalogu Osnovnog suda u Gradišci izvršen je pretres na lokaciji u Ulici Atifa Topića u Gradišci koju koristi osumnjičeni i pronađeno 324.400 američkih dolara, 80.355 evra i 1.170 KM, te zlatni nakit u vrijednosti oko 3.000 KM”, naveo je Škorić i dodao da je utvrđeno da novac i nakit potiču iz teške krađe.

On je istakao da je u toku istrage dokazano, što je potvrdio i osumnjičeni, da je riječ o novcu i zlatnom nakitu oštećene, odnosno o njenoj i ušteđevini njenog muža koju su stekli radeći 40 godina u NJemačkoj.

Škorić je rekao da osumnjičeni od ranije nije evidentiran kao počinilac krivičnih djela i da je nezaposlen.

On je dodao da rad na ovom predmetu još traje i da ne može da iznosi više detalja, kao i da će pronađeni novac biti vraćen oštećenoj.

Izvor: bhinfodesk.com

Loading

O urednik

Također pogledajte

Sve više domaćinstava u Njemačkoj više ne mora plaćati RTV taksu. Evo kako:

Neplaćanje RTV takse vjerovatno je san većine ljudi u Njemačkoj – ali samo rijetki znaju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *