BH bokser Adnan Ćatić (alias Felix Sturm) uhapšen u Njemačkoj! - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / BH bokser Adnan Ćatić (alias Felix Sturm) uhapšen u Njemačkoj!
adnan catic

BH bokser Adnan Ćatić (alias Felix Sturm) uhapšen u Njemačkoj!

Bh. bokser Adnan Ćatić (alias Felix Sturm) je uhapšen u Njemačkoj, objavio je njemački Bild.

Bild navodi da je Ćatić lišen slobode na sajmu fitnesa Fibo u Kelnu, što je potvrdila i njemačka policija. On je uhapšen zbog utaje poreza, a o kolikoj sumi se radi, zasad nije poznato. Tužitelj u Kelnu je prethodno dobio nalog za hapšenje Ćatića, koje je realizovano danas.

Ćatić dosta vremena provodi i u Blagaju, gdje posjeduje imanje.

Nakon hapšenja bh. boksera Adnana Ćatića (alias Felix Sturm) na sajmu fitnesa Fibo u Kelnu, o razlozima hapšenja bivšeg svjetskog prvaka oglasila se policija u Kelnu, ali i nadležno tužilaštvo.

Iz policije u Kelnu je potvrđeno da je na pomenutom događaju došlo do hapšenja Ćatića zbog utaje poreza, te da se on još uvijek nalazi u pritvoru. Ističe se kako je on u posljednje vrijeme živio u BiH, te je tako bio nedostupan njemačkim organima gonjenja.

Zbog hapšenja Ćatića oglasio se i postupajući tužilac Renke Hoogendoorn koji je kazao da će on u toku dana biti odvezen u gradski zatvor, što znači da vjerovatno neće biti na slobodi do nove tužilačke odluke.

Zanimljivo je da je Ćatić na svom Facebook profilu, praktično nekoliko sati prije hapšenja objavio fotografiju sa sajma. Na fotografiji pozira u društvu prijatelja.


Dalje se navodi da je Ćatić na ovaj sajam došao budući da je bio ugovorom vezan za jednog proizvođača sportske opreme.



Njemački mediji špekuliraju i da je policija zahvaljujući pomenutoj fotografiji informisana o mjestu kretanja bh. boksera, te je ubrzo uslijedila akcija na pomenutom sajmu u Kelnu.

Četrdesetogodišnji bokser je posljednji meč imao 2016. godine u Oberhausenu, a u Kelnu je u ringu bio 2012. godine. U posljednje vrijeme je putem Instagrama sugerisao da se ove godine vraća u ring.

Izvor: klix.ba


Loading

O urednik

Također pogledajte

Posao čišćenja na aerodromu u Minhenu

Lokacija: Aerodrom u Minhenu. Posao: Čišćenje Firma Dr.Sasse Za sve koji imaji termin za vizu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *