Ovako se kažnjava u Njemačkoj: želite li vidjeti mrtve ljude, snimite ih, dođite.... (VIDEO) - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Ovako se kažnjava u Njemačkoj: želite li vidjeti mrtve ljude, snimite ih, dođite…. (VIDEO)
njemacki policajac

Ovako se kažnjava u Njemačkoj: želite li vidjeti mrtve ljude, snimite ih, dođite…. (VIDEO)

“Sramite se”, opravdano je rekao njemački policajac vozaču kamiona koji je pokušao snimiti tešku prometnu nesreću na autocesti A6, a u kojoj je poginuo 47-godišnji vozač kamiona. On se svojim kamionom iz još neutvrđenih razloga zabio u kamion ispred sebe i na mjestu preminuo.

Nesreća se dogodila u utorak u 11.20, na autocesti između Rotha i južnog Nürnberga. Došlo je do zastoja u prometu dugog nekoliko kilometara. Policajac je uočio nekoliko vozača koji su stali i snimali nesreću.

Policajac Stefan Pfeiffer je vidno ogorčen prišao jednom vozaču koji je snimao nesreću, na engleskom jeziku ga upitao odakle dolazi i rekao: “Želite vidjeti mrtve ljude, snimiti fotografije izbliza njihovih tijela..dođite, hajde”.

Vozač je bio zbunjen, a policajac mu je rekao “Sramite se, sad ćete platiti kaznu od 128 eura jer ste snimali mjesto nesreće”.

Pfeiffer je isto učinio i s ostalim vozačima. Rekao kako je morao to učiniti i time šokirati ljude, natjerati ih da shvate da nesreća nije igra, nego gorka stvarnost.

Fenix-magazin/MD

Loading

O urednik

Također pogledajte

U SLUČAJU DA ŠTEDITE NOVAC U NJEMAČKOJ BANCI, ONDA MORATE BITI OPREZNI: Evo zašto ovaj iznos štednje nikako ne smijete preći.

Vrlo malo ljudi zna da previše štedjeti nije dobra stvar. Sljedeći iznos nikada ne smije …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *