NE PROPUSTITE! AeroGround traži radnike na utovaru i istovaru kofera. Minhenskom aerodromu. Smještaj osiguran, početna satnica od 12,50 € , 30 dana godišnjeg odmora, godišnji bonusi itd. KONTAKT U TEKSTU!!! - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / AERODROM / NE PROPUSTITE! AeroGround traži radnike na utovaru i istovaru kofera. Minhenskom aerodromu. Smještaj osiguran, početna satnica od 12,50 € , 30 dana godišnjeg odmora, godišnji bonusi itd. KONTAKT U TEKSTU!!!

NE PROPUSTITE! AeroGround traži radnike na utovaru i istovaru kofera. Minhenskom aerodromu. Smještaj osiguran, početna satnica od 12,50 € , 30 dana godišnjeg odmora, godišnji bonusi itd. KONTAKT U TEKSTU!!!

Kompanija AeroGround iz Minhena je u potrazi za motivisanim i angažovanim članovima tima koji bi radili u dinamičnom okruženju kakvo je podrška utovaru i istovaru aviona.

Minhenski aerodrom jedan je od najvažnijih u Bavarskoj, kada je riječ o cjelokupnom poslovanju. Dnevno, na cijelom aerodromu nastaju oko dva nova radna mjesta, dok je u cjelokupnom koncernu aerodroma Minhen trenutno zaposleno preko 9.600 ljudi iz 70 zemalja.

Ovo Bavarsko regionalno čvorište zračne plovidbe je drugi najveći njemački aerodrom i jedini aerodrom sa pet zvjezdica u Evropi.

Društvo AeroGround Flughafen München GmbH (AeroGround) je stopostotno društvo-kćerka Aerodroma München GmbH i vodeće je na tržištu u oblasti aerodromskih usluga za operacije na zemlji.

Svakoga dana, pružaju usluge podrške za čak i do 500 letova.

AeroGround München

This image has an empty alt attribute; its file name is mlogo.png

“Kao radnik na prihvatanju i pripremi aviona, kao i na ukrcavanju i iskrcavanju prtljaga, vi ste u središtu zbivanja između aviona, kolica za prtljag i mobilnih dizalica. Za to je potrebna snaga i dobar pregled, pri čemu je potrebno sačuvati fokusiranost pod pritiskom vremenskog roka, održati fleksibilnost, timski duh, kao i raditi u smjenama. Na Minhenskom aerodromu svakog dana se vrši pretovar prtljaga za više od 50.000 kofera i torbi. Svakodnevicu radnika na utovaru aviona čini upravljanje teškim uređajma: mobilna dizalica, transportne trake i transferni mostovi za putnike aviona koji spadaju u vozni park preduzeća AeroGround iz Minhena – prema tome, obaveza je posjedovati vozačku dozvolu”, navodi se u saopštenju.

Kompanija AeroGround u svakom trenutku nudi mogućnost zaposlenja. “Čak i ukoliko ste student, ili vam je ovo prvo zanimanje ili ste pak u potrazi za stalnim poslom, u svakom momentu imate šansu da počnete raditi u jedinstvenom radnom okruženju”, poručuju iz ove kompanije.

Pogodnosti koje AeroGround omogućava budućim uposlenicima su:
– direktno zaposlenje, bez posredovanja agencije za zapošljavanje, na neograničeno radno vrijeme;
– plaćanje na osnovu kolektivnog ugovora u javnim službama koji se odnosi i na AeroGround;
– mnogobrojni dodatni bonusi, kao što su pokrivanje putnih troškova, 13. plaća, bonus isplata za pozitivan finansijski rezultat poslovanja, penziono osiguranje;
– pomoć u traženju stana u regiji, kao i posredovanje u najmu stambenog prostora koji je u vlasništvu firme.

Die AeroGround Flughafen München GmbH ist Marktführer im Bereich der Bodenverkehrsdienstleistungen am Flughafen München. Unsere Mitarbeiter sind für den reibungslosen Ablauf der Flugzeugabfertigung am Flughafen München zuständig und sorgen dafür, dass Passagiere ihre Koffer pünktlich entgegen nehmen können.

An unserem Arbeitsplatz gleicht kein Tag dem anderen. Genau aus diesem Grund empfinden wir den Flughafen München als schönstes und spannendstes Arbeitsumfeld der Welt. Wir suchen motivierte, engagierte und flexible Mitarbeiter (m/w/d) in Vollzeit für die Flugzeug- und Gepäckabfertigung.

Ohne unsere Mitarbeiter hebt am Flughafen München niemand ab! 

Ihre zukünftigen Aufgaben: 

  • Be- und Entladen von Gepäckwagen und -containern
  • Einschleusung von Lokal- und Transfergepäck
  • Gepäcktransport sowie Bereitstellung und Bedienung der für die Abfertigung erforderlichen Fahrzeuge und Geräte
  • Be- und Entladen der Flugzeuge anhand der Ladeanweisung und Herstellen der Bodenstromversorgung

Das bringen Sie mit: 

  • Uneingeschränkte körperliche Belastbarkeit
  • Bereitschaft zur Schichtarbeit, auch an Sonn- und Feiertagen
  • Deutschkenntnisse (Level A2.2.oder B1)
  • PKW-Führerschein
  • Keine Einträge im polizeilichen Führungszeugnis

Gute Gründe, warum Sie Teil der Flughafenfamilie werden sollten: 

  • Unbefristeter Arbeitsvertrag (Direkteinstellung ohne Agentur)
  • Tarifliche Bezahlung (Stundenlohn brutto 12,50 €) hinzukommen Zulagen und Zuschläge
  • Jahressonderzahlungen, Fahrtkostenzuschuss und betriebliche Altersvorsorge
  • Wohnmöglichkeit
  • Kostenloses Parken am Flughafen
  • 30 Tage Urlaub
  • Jahresdienstplan, 6-3-6-3 Arbeitszeitmodell
    Und vieles mehr

Wenn Sie an einer langfristigen Zusammenarbeit interessiert sind, senden Sie bitte Ihren Lebenslauf an jobs.aeroground@munich-airport.de

Team Recruiting
Herr Darko Sarovic
Telefon +49 89 975 217 64

Herr Kristijan Mikulic
Telefon +49 89 975 217 65

AeroGround Flughafen München GmbH
Postfach 23 17 55
85326 München-Flughafen

Loading

O urednik

Također pogledajte

Mašinovođe u Njemačkoj postigle dogovor s Deutsche Bahnom nakon višemjesečnih štrajkova

Sindikat njemačkih mašinovođa “GDL” saopćio je danas da je postignut dogovor o platama sa kompanijom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *