Saudia Airlines zapošljava kabinsko osoblje. Ukoliko ste ambiciozni, energični te imate želju za karijerom u avijaciji – Saudia Airlines vam nudi priliku. - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / AERODROM / Saudia Airlines zapošljava kabinsko osoblje. Ukoliko ste ambiciozni, energični te imate želju za karijerom u avijaciji – Saudia Airlines vam nudi priliku.
saUDIA

Saudia Airlines zapošljava kabinsko osoblje. Ukoliko ste ambiciozni, energični te imate želju za karijerom u avijaciji – Saudia Airlines vam nudi priliku.

Saudia Airlines, jedna od najvećih aviokompanija na Bliskom istoku i u svijetu, u 2017. godini nagrađena kao “Most Improved Airline”, otvara mogućnost mladim i ambicioznim ljudima iz Bosne i Hercegovine da postanu dio njihovog tima.Saudia Airlines svojim budućim uposlenicama nudi tax free platu i beneficije, regres, medicinsko osiguranje, slobodne dane svakog mjeseca uz jedan mjesec plaćenog odmora u toku godine te besplatne karte za uposlenike.

Mogućnost online prijave je do 4. februara 2020. godine putem nadležne agencije: https://clipcon.net/events/bosnia/ ili na email: saudia.recruitment.bih@clipcon.net.

Odabrani kandidati će biti pozvani na preliminarni screening u Sarajevu (1. krug), a zatim i na finalni intervju sa komitetom Saudia Airlinesa koji će se održati također u Sarajevu.

O kompaniji

Saudia Airlines je osnovan davne 1945. godine i nacionalna je kompanija Kraljevine Saudijske Arabije koja leti na više od 80 destinacija u Svijetu i čija flota se u ovom trenutku sastoji od 147 aviona.

Za ovu kompaniju rade 23.834 uposlenika iz 50 zemalja Svijeta, uključujući i preko 180 državljana BIH. Prema posljednjim podacima, Saudia Airlines ima 32,16 miliona putnika godišnje i to ovu kompaniju čini najvećim avioprevoznikom na Bliskom istoku.

Saudia Airlines je od 2012. godine članica Sky Team grupacije koja ukupno broji 19 aviokompanija iz cijelog svijeta.

Ukoliko ste ambiciozni, energični te imate želju za karijerom u avijaciji – Saudia Airlines vam nudi priliku.

Izvor: klix.ba

 15,012 total views,  1 views today

O urednik

Također pogledajte

NJEMAČKA SVE BLIŽE NOVOM ZAKONU: Strani radnici lakše do posla, uvodi se ‘karta prilike’ i bodovni sistem, evo šta to znači i kako do posla u Njemačkoj:

Stranke koalicije kancelara Olafa Scholza sukobljavaju se oko mnogo toga, ali sve tri načelno podupiru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *