Broj oboljelih u Njemačkoj se približava brojci od 24 hiljade, dok je broj mrtvih dosegao brojku od 92 osobe - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Broj oboljelih u Njemačkoj se približava brojci od 24 hiljade, dok je broj mrtvih dosegao brojku od 92 osobe

Broj oboljelih u Njemačkoj se približava brojci od 24 hiljade, dok je broj mrtvih dosegao brojku od 92 osobe

Nova bolest pluća prouzrokovana koronavirusom sve ozbiljnije ograničava i ugrožava život u Njemačkoj.

Svi važniji događaji u narednim tjednima su odgođeni ili otkazani. Iako nema panike, na ulicama njemačkih gradova je sve manje ljudi, a trgovine koje su ostale raditi su sve praznije. Mnogi Nijemci i stranci sa boravištem u Njemačkoj sve više slijede i pridržavaju se mjera opreza koje izdaje Institut Robert Koch iz Berlina.

Prema informacijama saveznog ministarstva zdravlja, broj zaraženih u Njemačkoj se približava brojci od 24 tisuće, dok je broj mrtvih dosegao brojku od 92 osobe.

I dalje je najveći broj zaraženih u Sjevernoj Rajni i Vestfaliji, Bayernu i Baden-Württembergu te Niedersachsenu. Hessen sa svojim najvećim gradom Frankfurtom na Majni je peti na toj ljestvici sa više od 1.170 inficiranih te sveukupno tri umrle osobe.

U Europi, koja broji više od 150 tsuća oboljelih, Italije je i dalje tragični lider sa više od 53.500 oboljelih sa više od 4.800 umrlih.

Izvor Fenix-magazin

 2,237 total views,  1 views today

O urednik

Također pogledajte

UPOZORENJE ZA BAVARSKU: Očekuje se grmljavinsko nevrijeme!

Nakon sunčane nedjelje i temperature do 32 stupnja, ponegdje u Bavarskoj bit će olujno. U …

Leave a Reply

Your email address will not be published.