ZA 12 DANA SE OPORAVILA OD KORONAVIRUSA: Djevojka detaljno opisala simptome po danima (VIDEO) - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / Nekategorisano / ZA 12 DANA SE OPORAVILA OD KORONAVIRUSA: Djevojka detaljno opisala simptome po danima (VIDEO)

ZA 12 DANA SE OPORAVILA OD KORONAVIRUSA: Djevojka detaljno opisala simptome po danima (VIDEO)

Amerikanka koja se oporavila od koronavirusa  na svom je Instagram profilu opisala simptome po danima. Kaelyn Sheedy je 29-godišnjakinja sportska maserka iz Tampe na Floridi.

Na svom Instagram profilu je opisala kako je preživjela gotovo dva tjedna samoizolacije. Virusom korone zarazila se tijekom putovanja u Italiju u veljači ove godine.

Tijekom bolesti je imala temperaturu od 39,4 °C, bolove u mišićima i grlu, a pretpostavlja kako se brzo oporavila jer je u dobroj formi.  Upozorila je ljude na pandemiju koronavirusa i poručila neka ozbiljno shvate izolaciju.

Sheedy vjeruje kao se zarazila tijekom posjete Milanu. Kaže, simptome je počela osjećati dva dana kasnije. Po povratku letom iz Pariza je dobila povišenu temperaturu, a simptomi su joj se pogoršali kad je stigla u New York.

Kontaktirala je američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, ali oni su je poslali kući na Floridu.

– Prva dva dana imala sam groznicu, oči su me pekle toliko da sam mislila da će ispasti – rekla je za Fox 13.

– Groznica se nastavila, suhi kašalj se pretvorio u mokri. Odmah sam znala što bi moglo biti kad su počeli problemi s disanjem, rekla je.

Otkrila je da je osjećala bolove u mišićima (slično kao kod gripe), ali nije imala glavobolje ni proljev. Kaže da je uzela lijek ibuprofen, ali ne vjeruje da joj je to pomoglo, već kaže da se oslanjala na detoksikaciju i jačanje imunosistema. Rekla je da je jela “čistu, zdravu hranu” da bi pojačala svoj imunitet.

Nakon što joj je dijagnosticiran virus korone, nije se susrela s liječnikom “licem u lice”, ali je svaki dan razgovarala s liječnicom i epidemiologinjom s Floride preko Skypea ili telefonom.

– Odradila sam čitavu izolaciju i karantani kod kuće – napisala je na Instagramu.

Sad kaže i kako joj je žao da su joj dopustili let do Floride jer se boji da je zarazila druge, a posebno se brine za ranjivije grupe.

Na Instagramu je odgovarala na pitanja koja su joj ljudi postavljali, a otkrila je, između ostalog, da je dobro spavala usprkos nekoliko neprospavanih noći zbog tjeskobe kad je dobila dijagnozu.

– Bila sam jako umorna u početku – kaže.

Dodaje kako su joj prijatelji ostavljali namirnice na vratima, a njena sestra s kojom je živi iselila se na dva tjedna i samoizolirala nakon što se testirala i bila negativna na virus.

Sheedy je prije dva dana objavila na Instagramu da se potpuno oporavila od bolesti, a testovi nakon 12. dana i 14. dana bili su negativni.

Sad predlaže ljudima da se drže smjernica i prate savjete stručnjaka.

Testovi pokazuju da je negativna na koronavirus i zdrava.

– Ovaj će virus utjecati na svakoga drugačije, ovo je samo moje iskustvo. Nije bilo strašno. Nadam se da ovo pomaže – napisala je prije nego što je opisala svoje simptome po danima.

  1. dan: Temperatura 38,8 – 39,4, suhi kašalj, umor
  2. dan: Temperatura 38,8 – 39,4, suhi kašalj, umor
  3. dan: Nije bilo temperature, mokri kašalj, kratki dah, zeleni iscjedak iz nosa
  4. dan: Mokri kašalj, zeleno/žuti iscjedak, kratki dah
  5. – 7. dan: Mokri kašalj (agresivniji), kratki dah
  6. i 9. dan: Mokri kašalj, žuta krvava sluz (to je trajalo samo dva dana)
  7. i 11. dan: Suhi kašalj, gusta sluz (odmah ujutro), fizički 100 posto dobro
  8. dan: Bez simptoma, prvi negativni test
  9. dan: Bez simptoma
  10. dan: Bez simptoma, drugi negativni test

– Molim vas, shvatite ovo ozbiljno i slušajte nadređene. Kod svake osobe, situacija je drugačija, molim vas, pazite i na druge, poručila je.

View this post on Instagram

Everyone take a deep breath. I’m 29 and I made a full recovery. As of right now my recovered statistic isn’t showing up on maps or in the news. This should be a reminder that the information you’re reading and the statistics you’re seeing in the media may not be accurate. I did my entire isolation/quarantine process from inside my home, you can too. I never saw a Dr. face to face, I was okay. I was in contact with a Dr. and a bio scientist from the epidemiology team at the FLDOH daily but I wish I had had a recovery story to reference. This virus is going to effect everyone differently, this is just my experience. It wasn’t terrible. I hope this helps 🤍 Tested positive Feb 28th ▫️Symptoms ▫️ Day 1: 102/103 Fever • Dry Cough • Fatigue Day 2: 102/103 Fever • Dry Cough • Fatigue Day 3: No fever •Wet Cough • Green Mucus (indication of an upper respiratory infection) • Shortness Of Breath (I never felt impaired to the point of needing to be admitted to the hospital although I could see how someone w/ under lying conditions or elderly could have a more difficult experience) Day 4: Wet Cough • Mucus green/yellow) • Shortness Of Breath Day 5-7: Started supplement protocol • Wet Cough (more aggressive) • Shortness Of Breath Day 8-9: Wet Cough • Mucus (yellow/clear tinted with blood, this only last 2 days) Day 10-11: Dry cough • Mucus (first thing in the AM)• Felt 100% Physically Day 12: Asymptomatic • First Negative Test Day 13: Asymptomatic Day 14: Asymptomatic • Second Negative Test The challenges we’re all facing because of this pandemic are unsettling, disruptive and heart breaking. Everyone’s situation is different, please have compassion for others. Please take this serious. Please listen to officials during this time. If you think you’re sick please isolate yourself and contact a health care professional. Praying for the world.🙏🏽🤍

A post shared by @ kaelynsheedy on

Izvor Fenix-magazin

Loading

O urednik

Također pogledajte

PRIJAVA ZA POSAO ČIŠĆENJA U DR. SASSE

Zaposlite se kao čistač kod Dr. Sasse na aerodromu Minhen tako što ćete se prijaviti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *