Ovo je razlog zašto je u Njemačkoj tako niska stopa smrtnosti od koronavirusa - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Ovo je razlog zašto je u Njemačkoj tako niska stopa smrtnosti od koronavirusa
coronatest

Ovo je razlog zašto je u Njemačkoj tako niska stopa smrtnosti od koronavirusa

Njemačka je povećala stopu testiranja na koronavirus na 500.000 tjedno, rekao je virolog Drosten u četvrtak i dodao da je rano otkrivanje ključno za održavanje relativno niske stope smrtnosti u zemlji.
Christian Drosten, virolog sa sjedištem u Berlinu, rekao je da Njemačka provodi “izuzetno veliki broj” testova na koronavirus, što znači da su stručnjaci bili svjesni više slučajeva, uključujući i blažih.

Govoreći o pokretanju nove mjere koju podržava vlada za liječenje i istraživanje COVID-19, koja se postavlja u Berlinu, Drosten je procijenio da se u Njemačkoj svaki tjedan provodi oko 500.000 testova za koronavirus.

“Razlog zašto Njemačka ima tako malo smrtnih slučajeva u odnosu na broj zaraženih ljudi može se objasniti činjenicom da provodimo izuzetno velik broj laboratorijskih dijagnostičkih ispitivanja”, rekao je Christian Drosten, koji predvodi Institut za virusologiju na berlinskom sveučilištu Charite Bolnica.

Drosten je također istaknuo njemačku gustu mrežu laboratorija koje se šire diljem njezinog teritorija kao faktor koji pridonosi ranom otkrivanju.

Fenix-magazin


 5,078 total views,  1 views today

O urednik

Također pogledajte

Automobilska industrija u Njemačkoj ostvaruje izvanredne poslovne rezultate. Evo kolike su plate i kako do posla u toj industriji:

Automobilska branša ostvaruje izvanredne poslovne rezultate. Pogotovo proizvođači iz premium sektora. Porast prodaje se bilježi …

Leave a Reply

Your email address will not be published.