Najtiražniji njemački list: Dobre šanse za ljetovanje Nijemaca u Hrvatskoj - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Najtiražniji njemački list: Dobre šanse za ljetovanje Nijemaca u Hrvatskoj

Najtiražniji njemački list: Dobre šanse za ljetovanje Nijemaca u Hrvatskoj

Najtiražnije njemačke novine Bild objavile su članak u kojemu navode kako Hrvatska ima dobre šanse biti jedna od osam zemalja koje bi ovog ljeta mogli posjetiti njemački turisti.

Njemačke vlasti se trenutno nisu još usuglasile o tome hoće li ove godine biti ljetnog turizma i u kakvom obliku, pa tako ministar vanjskih poslova Heiko Maas smatra da bi to bilo neodgovorno, dok ministar za razvojnu pomoć Gerd Müller smatra da će putovanja njemačkih građana na ljetovanje izvan države biti moguća piše Index.hr

Njemačke vlasti neodlučne

U svakom slučaju, u Njemačkoj je do 3. svibnja na snazi upozorenje njemačkim građanima da ne putuju izvan zemlje, a hoće li se te preporuke produžiti, odlučit će se do kraja travnja. Situacija je zapravo i dalje neizvjesna te nije jasno hoće li se turistička putovanja tehnički moći realizirati.

Bild je izdvojio osam zemalja koje bi ovog ljeta mogle biti poželjne destinacije za godišnjih odmor njemačkih turista, a to su: Hrvatska, Grčka, Austrija, Švicarska, Tunis, Švedska, Danska i Island. Spomenute zemlje su dobro reagirale na pandemiju te bi do ljeta mogle biti spremne za dolazak turista.

“Dobre šanse” za ljetovanje u Hrvatskoj

Bild je i rangirao kakve su šanse da se turistička putovanja u navedene zemlje ovog ljeta realiziraju, a Hrvatska i Grčka su u kategoriji “dobre šanse”. Odmor u Austriji i Švicarskoj je “vrlo vjerojatan”, dok je putovanje u ostale zemlje “vjerojatno”.

U članku se navodi da je Hrvatska jako zainteresirana za dolazak njemačkih turista.

Izvor superradio-minhen.de

Loading

O urednik

Također pogledajte

SVE DOGOVORENO! Raste Kindergeld (dječiji doplatak), evo za koliko i kada

Kindergeld ( dječiji doplatak ) u Njemačkoj će rasti od 2025. godine. Kako javlja fenix-magazin, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *