Nema više karantene nakon ulaska izvan EU u ovu Njemačku saveznu državu - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / INFORMACIJE / Nema više karantene nakon ulaska izvan EU u ovu Njemačku saveznu državu

Nema više karantene nakon ulaska izvan EU u ovu Njemačku saveznu državu

Dalja ublažavanje u korona krizi: Onaj ko putuje u Baden-Württemberg iz zemalja izvan schengenskog područja, tj. Izvan EU, više ne mora biti u karanteni.

Stuttgart – Vlada države Baden-Württemberg najavila je dalje ublažavanje koronskih mjera. Onaj tko uđe u Baden-Württemberg izvan šengenskog prostora, tj. Izvan Europe, više ne mora biti u karanteni. Prema riječima glasnogovornika vlade, to bi se trebalo primjenjivati ​​od ovog petka. Karantena postoji samo ako osoba uđe iz zemlje koja ima više od 50 koronskih infekcija na 100.000 stanovnika.

Izuzeci su mogući

Međutim, iznimke su moguće i za određene profesionalne skupine, primjerice vozače kamiona, navodi upravljačka skupina. Dvotjedna karantena već je ukinuta sredinom maja za prijave iz zemalja EU, kao i iz Islanda, Lihtenštajna, Norveške, Švicarske i Velike Britanije u Baden-Württemberg.

Pored toga, upravljačka skupina najavila je intenzivnije inspekcije od strane vlasti kolektivnih smještaja u kojima se nalaze radnici na gradilištu. Cilj je izbjeći žarišta zaraze tamo.

izvor:StN.de

Loading

O urednik

Također pogledajte

Posao čišćenja na aerodromu u Minhenu

Lokacija: Aerodrom u Minhenu. Posao: Čišćenje Firma Dr.Sasse Za sve koji imaji termin za vizu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *