NJEMAČKA: Godišnji odmori počinju, za vikend se očekuju velike prometne gužve – evo i gdje - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / NJEMAČKA: Godišnji odmori počinju, za vikend se očekuju velike prometne gužve – evo i gdje

NJEMAČKA: Godišnji odmori počinju, za vikend se očekuju velike prometne gužve – evo i gdje

Zbog početka godišnjih odmora, njemački autoklub ADAC ovog vikenda očekuje velike prometne zastoje, posebno u sjevernoj i južnoj Njemačkoj.

U ADAC-u smatraju kako zbog situacije oko pandemije koronavirusa, velik broj građana na godišnji odmor ide automobilom, a puno manji broj avionima ili autobusima.

– Godišnji odmori počinju u najmnogoljudnijoj njemačkoj saveznoj državi Sjeverna Rajna-Vestfalija, kao i u Berlinu, Brandenburgu, Hamburgu i Schleswig-Holsteinu. Drugi val putovanja može se očekivati iz Mecklenburg-Vorpommerna – objavili su u ponedjeljak iz autokluba ADAC u Münchenu.

Osim toga, brojni putnici iz skandinavskih zemalja putuju prema moru ili prema jugu. ADAC napominje kako još nije jasno koliko će na putovanja građana utjecati korona kriza.

Prema informacijama ADAC-a znatno više Nijemaca na odmor odlazi automobilom na neko odredište u Njemačkoj, ili u susjedne dražave. Neki će odlaziti na jednodnevne izlete ili kratkotrajna putovanja tijekom svojih odmora, a što će također stvoriti gužve na cesti.

Izvor: Fenix-magazin

Loading

O urednik

Također pogledajte

Obratite pozornost na ovo ako imate račun u banci u Njemačkoj. Pogođeno 82 posto klijenata:

Banke u Njemačkoj povećavaju naknade za tekuće račune. Poskupljenjem su pogođeni klijenti gotovo svih banaka. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *