Nakon skoka novozaraženih korona virusom u Bavarskoj, ponovno su proširene mjere restrikcije! Evo o čemu je riječ: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Nakon skoka novozaraženih korona virusom u Bavarskoj, ponovno su proširene mjere restrikcije! Evo o čemu je riječ:

Nakon skoka novozaraženih korona virusom u Bavarskoj, ponovno su proširene mjere restrikcije! Evo o čemu je riječ:

Ograničenja kontakata u Bavarskoj ponovno su produžena – ovaj put do 3. oktobra. Zajednički boravak u javnom prostoru dopušten je samo s članovima vlastitog kućanstva, supružnicima, civilnim partnerima, partnerima u izvanbračnom partnerstvu, rodbinom, braćom i sestrama i članovima drugog kućanstva, ili u grupama do 10 osoba.

Za privatne sastanke kod kuće nema ograničenja na fiksnu skupinu ljudi ili na broj. Ovdje bi potrebna minimalna udaljenost trebala osigurati odgovarajuće ograničenje.

Zahtjev za udaljenost od 1,5 metra i zahtjev za maskom na određenim javnim površinama ostaju nepromijenjeni. U zatvorenim prostorijama treba osigurati dovoljnu ventilaciju.

Ograničenje kontakta ne odnosi se na profesionalne i službene aktivnosti, kao i na dobrovoljne aktivnosti u korporacijama i institucijama javnog prava, koje zahtijevaju sastanak ili suradnju više ljudi.

Mogući su događaji za fiksnu publiku, poput vjenčanja, rođendana, školskih proslava ili klupskih sastanaka s do 100 gostiju u zatvorenim sobama i 200 gostiju na otvorenom.

Preduvjet je da je organizator izradio koncept zaštite i higijene i na zahtjev ga može predstaviti nadležnom okružnom upravnom tijelu.

Izvor: superradio-minhen

Loading

O urednik

Također pogledajte

NJEMAČKOJ POTREBNO SKORO 20.000 VOZAČA: Vlast polaže nade u strane radnike, zaposleno samo 1.500 vozača iz Srbije

Njemačkoj sve više nedostaje vozača autobusa, vozova i kamiona. Manjak kvalifikovanih radnika vlast u Njemačkoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *