Evo šta morate znati ako dolazite u Njemačku iz rizičnog područja! Prije ulaska u zemlju morate se registrovati putem online prijave... - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Evo šta morate znati ako dolazite u Njemačku iz rizičnog područja! Prije ulaska u zemlju morate se registrovati putem online prijave…

Evo šta morate znati ako dolazite u Njemačku iz rizičnog područja! Prije ulaska u zemlju morate se registrovati putem online prijave…

Ako dolazite u Njemačku iz rizičnog područja pogođenog koronavirusom, morate se prije ulaska u zemlju registrovati putem online prijave.

Informacije koje se unose u ovaj online formular se prosljeđuju zdravstvenoj službi o konačnom odredištu putnika. Time će navedena služba moći provjeravati da li se neko pridržava obaveze karantene. Na web stranici www.einreiseanmeldung.de naći ćete online formular koji zamjenjuje papirne formulare koji su se dijelili u avionu prije iskrcavanja.

Kako bi zdravstveni zavodi bili u stanju kontrolirati poštivanje karantene morate ispuniti Digitalnu prijavu ulaska u zemlju. Vaši podaci o putovanju i podaci za kontakt bit će proslijeđeni zdravstvenom zavodu koji je nadležan za vaše mjesto boravka kako bi isti mogao stupiti u kontakt s vama.

Dodatne informacije o aktualnim propisima o ulasku u Njemačku u vezi s pandemijom bolesti COVID-19 kao i o važećim iznimkama od obveze kućne karantene možete naći na internetskim stranicama Saveznog ministarstva zdravstva.

Izvor: superradio-minhen

 6,535 total views,  1 views today

O urednik

Također pogledajte

NEDOPUSTIVO DA SE VIZA ČEKA MJESECIMA: Njemačka branša traži olakšanje izdavanja viza radnicima i turistima. Evo šta slijedi:

Uoči središnjeg kongresa u Berlinu u ponedjeljak, predstavnici turističke branše od vlade traže pojednostavljenje i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *