Ko ide za Njemačku neka pripazi na ovo, obavezno je! - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Ko ide za Njemačku neka pripazi na ovo, obavezno je!

Ko ide za Njemačku neka pripazi na ovo, obavezno je!

Loading...

Vozači u Njemačkoj će od siječnja 2022. godine u svom automobilu, kamionu ili autobusu morati imati dvije zaštitne maske kao dio obvezne opreme, npr. kao kutija prve pomoći. To pravilo će vrijediti čak i nakon prestanka pandemije.

O ovom pravilu u Njemačkoj se raspravlja već mjesecima, a iako su mnogi mislili kako je to pretjerivanje, čini se, isto ne misle i u resornom ministarstvu, piše Fenix-magazin. Naime, njemačko Ministarstvo prometa je najavilo kako će uredba biti uvrštena u nadolazeću izmjenu cestovnog prometa.

Kako navode iz Saveznog ministarstva prometa, odlučeno je pridržavati se savjeta stručnjaka koji smatraju kako u kutiji prve pomoći vozila moraju biti “dvije maske za lice”. U skladu s tim mijenja se i standardni list DIN 13164 koji regulira sadržaj pribora za prvu pomoć. – Maske su namijenjene dodatnoj zaštiti, posebno za mjere prve pomoći gdje se kao pomagač približavate drugim ljudima – navode u Ministarstvu prometa. Nova uredba odnosi se na automobile, kamione i autobuse.

Loading...

 10,989 total views,  1 views today

Loading...

O urednik

Također pogledajte

Evo što vas čeka ako želite raditi u Njemačkoj. Jedna riječ je ključna

Loading... AKO odlazite u Njemačku da biste igrali za Bayern ili vodili inženjerski tim u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *