Nema više financijske pomoći za stanovnike Njemačke, jer nema više rezervi u proračunu evo šta morate znati: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Nema više financijske pomoći za stanovnike Njemačke, jer nema više rezervi u proračunu evo šta morate znati:

Nema više financijske pomoći za stanovnike Njemačke, jer nema više rezervi u proračunu evo šta morate znati:

Savezna vlada dosegnula je granicu svog fiskalnog kapaciteta zbog intervencije u pandemiji covida-19, utjecaja rata u Ukrajini i klimatskog fonda, kazao je ministar financija Njemačke.

“Nema rezervi u saveznom proračunu za 2022.”, rekao je Christian Lindner u subotu, objavio je njemački portal t-online. Lindner je istaknuo da ne bi građanima trebalo pružiti daljnju financijsku potporu prije jeseni kako bi se ublažio utjiaj rastuće inflacije.

“Savjetujem da se puste mjere koje su već poduzete kako bi mogle djelovati”, kazao je njemački ministar financija.

U martu je vlada najavila paket u vrijednosti od 16 milijardi eura kako bi pomogla potrošačima da se nose s rastućim cijenama energenata i smanje ovisnost o ruskom plinu. Proračuni Njemačke uobičajeno ne prelaze ograničenje deficita od 0.35 posto bruto domaćeg proizvoda. Takozvana “kočnica za dugove” suspendovana je od početka 2020., a vlada je planira vratiti u 2023., prenosi Index.hr.

 9,168 total views,  2 views today

O urednik

Također pogledajte

UPOZORENJE ZA BAVARSKU: Očekuje se grmljavinsko nevrijeme!

Nakon sunčane nedjelje i temperature do 32 stupnja, ponegdje u Bavarskoj bit će olujno. U …

Leave a Reply

Your email address will not be published.