Zbog dobrih poslovnih rezultata njemački avioprijevoznik LUFTHANSA zapošljava 10.000 radnika. Na oglas se možete prijaviti OVDJE: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / AERODROM / Zbog dobrih poslovnih rezultata njemački avioprijevoznik LUFTHANSA zapošljava 10.000 radnika. Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

Zbog dobrih poslovnih rezultata njemački avioprijevoznik LUFTHANSA zapošljava 10.000 radnika. Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

Prema objavi Lufthanse, u trećem kvartalu očekuje se “značajan porast” u prihodima u odnosu na drugi kvartal

Njemački avio prijevoznik Lufthansa predviđa rast profitabilnosti u idućim mjesecima uslijed rasta potražnje, unatoč tome što manjak osoblja komplicira i ograničava rad aerodroma.

Prema objavi Lufthanse, u trećem kvartalu očekuje se “značajan porast” u prihodima u odnosu na drugi kvartal. Više cijene aviokarti i snažan rast profita u teretnom prijevozu više su no nadoknadili rast troškova goriva u drugom kvartalu. Cijena dionice je na početku trgovanja u četvrtak porasla 5,3 posto.

Lufthansa je također najavila da očekuje operativnu dobit (EBIT) na kraju godine iznad 500 milijuna eura, dok su analitičari iznosili procjenu od 585 milijuna eura. Avioprijevoznik je ranije navodio tek da očekuje bolji rezultat no prošle godine, piše Bloomberg Adria.

ŽELITE POSAO U LUFTHASNI? Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

Lufthansa je tijekom pandemije bitno smanjila broj zaposlenih i sada najavljuje zapošljavanje 10 hiljada ljudi u idućih 18 mjeseci. Tokom ljeta firma je otkazala oko sedam hiljada letova zbog manjka zaposlenika i štrajka koji je organizirao sindikat zemaljskog osoblja. Pregovori o povećanju plaća s pilotima nastavljaju se. U drugom kvartalu Lufthansin EBIT je iznosio 393 milijuna eura nakon što je najavljeno da će iznositi između 350 i 400 milijuna eura.

ŽELITE POSAO U NJEMAČKOJ? Aerodromi “uvoze” strane radnike, moraju vam osigurati smještaj. Oglas objavili na našem jeziku. Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

Loading

O urednik

Također pogledajte

novac euri

Više rada ne znači uvijek i više novca u Njemačkoj

Otkako je aktuelna vlada podigla razinu socijalne pomoći, vode se rasprave o tome isplati li …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *