Vozač Kamiona C I CE Kategorije - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / OSTALI POSLOVI / Vozač Kamiona C I CE Kategorije

Vozač Kamiona C I CE Kategorije

Dominkovic Transporte GmbH u SR Nemačka

Potrebni su nam vozači kamiona C i CE kategorije starosti do 44 godine, poželjno iskustvo minimum 6 meseci, koji su položili pre i posle 10.09.2009. Voze se šleperi, tandemi i solo kamioni. Vrši se utovar i istovar za poznate velike markete. Radi se u lokalu, nema spavanja u kamionu.

Mogu da se prijave vozači iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore, AP Kosova, Slovenije, Hrvatske i oni koji imaju EU dokumenta.

Vozačima iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i AP Kosova, njima mora da se radi predsaglasnost u Nemačkoj. Vozačima iz Severne Makedonije može da se završi viza direktno u Nemačkoj. Za više informacija pozovite.

SOLO kamioni „C“ kategorija vozi se samo u Nemačkoj-marketi, po završetku posla vraćate se u smeštaj nema spavanja u kamionu. Prvi mesec 2000 neto, drugi i treći mesec 2100 neto, posle toga 2200 neto.

Kliknite ovaj link za prijavu na posao:

ŠLEPER I TANDEM „CE“ kategorija vozi se samo u Nemačkoj-marketi, po završetku posla vraćate se u smeštaj nema spavanja u kamionu. Prvi mesec 2100 neto, drugi i treći mesec 2200 neto, posle toga 2300 neto.

Kada dođete imate probni rad 7 dana, ako se uklopite dobijate 100% platu, ako vam je potrebno više od 15 dana da se uklopite, onda dobijate taj mesec 70% platu. Jedna nedelja se radi dnevna od ponedeljka do petka, druga nedelja noću od ponedeljka 00:00 h a završavate u subotu oko 09:00 h. Obezbeđen je smeštaj koji se plaća za 2 meseca unapred čim stignete. Imate pravo na godišnji odmor 24 dana.

Ispostave: Eching /Minhen/, Eitting /Minhen/, Neuhausen auf den Fildern /Stuttgart/, Bondorf /Stuttgart/, Gerlingen /Stuttgart/, Wiesloch /Heidelberg/, Lahr /Ofenburg/, Buttenheim /Nurnberg/, Offenbach /Frankfurt/, Landsberg /Leipzig/.

AKCIJA: Za Leipzig, vlasnik plaća 4 meseca smeštaj (ako vozač ne bude minimum godinu dana u firmi, smeštaj će mu se odbiti od plate), prvi mesec plata je 2000 eura, od drugog meseca plata je neto 2400 za tandem, a 2300 za šleper.

Dominkovic Transporte GmbH

Kliknite ovaj link za prijavu na posao

Loading

O urednik

Također pogledajte

Šta mislite: Ima li u Njemačkoj više podstanara ili vlasnika nekretnina

Kada su stanovi i kuće u pitanju, Njemačka je i dalje jedina zemlja Evropske unije …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *