U Njemačkoj vas čeka odlična prilika za posao: Bruto plaća od 2.600 do 2.900 eura + bonusi - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / OSTALI POSLOVI / U Njemačkoj vas čeka odlična prilika za posao: Bruto plaća od 2.600 do 2.900 eura + bonusi

U Njemačkoj vas čeka odlična prilika za posao: Bruto plaća od 2.600 do 2.900 eura + bonusi


Jobstep International, evropska agencija za pomoć pri zapošljavanju na njemačkom tržištu rada, predstavlja novu idealnu priliku za posao u Njemačkoj, koja će sigurno biti interesantna svima koji se žele zaposliti u ovoj evropskoj zemlji.

Pored činjenice da se na ovaj oglas mogu prijaviti svi zainteresovani bez obzira na struku, puno interesantniji podatak je da očekivana mjesečna plata za ovo radno mjesto iznosi od 2.600 do 2.900 eura (bruto). No, to nije sve!

Naime, sretnici koji dobiju posao, pored ove zaista primamljive mjesečne plate, mogu očekivati razne pogodnosti i bonuse poput božićnice, mjesečnih i/ili godišnjih bonusa na platu, atraktivnog radnog vremena i čak 30 dana godišnjeg odmora. I na kraju, ali ništa manje važno, jeste da mogu birati grad u kojem žele raditi.

A šta bi se zapravo radilo?

Jobstep International ovog puta pomaže njemačkom poslodavcu da pronađe osobe koje će raditi na popravci i zamjeni vjetrobranskih stakala na vozilima metodom korištenja polimera. Ili jednostavno rečeno – traže se Autoglas tehničari.

Iskustvo u automobilskoj industriji i radu sa staklima je poželjno, ali nije uvjet, a za sve početnike je obezbjeđena obuka. Kandidati trebaju posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, kao i minimalno A2 nivo poznavanja njemačkog jezika.

Jobstep International poziva sve osobe koje su motivirane, strpljive i spremne raditi u dinamičnom okruženju da se prijave što prije, jer njemački poslodavac dolazi u BiH i planirano je da se razgovor za posao održi u Tuzli u periodu od 20. do 24. marta 2023. godine.

Provjerite da li vam je pasoš validan i prijavite se. Čekamo vas!

Loading

O urednik

Također pogledajte

“U NJEMAČKOJ ŽIVE NA KREDIT, ZARADIO SAM 830.000€, ALI TO NIJE NIŠTA”. Vratio se iz Njemačke pa do detalja opisao kako je živio

U Njemačkoj svi žive na cijelu kvotu kredita, na minus… Tamo se robotizuješ iz pidžame u radnu …