Njemačkoj trenutno nedostaje oko 8000 vozača autobusa, no situacija bi mogla eskalirati. Ovoliko zarađuju vozači autobusa u Njemačkoj i evo kako se zaposliti: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / POČETNA / Njemačkoj trenutno nedostaje oko 8000 vozača autobusa, no situacija bi mogla eskalirati. Ovoliko zarađuju vozači autobusa u Njemačkoj i evo kako se zaposliti:

Njemačkoj trenutno nedostaje oko 8000 vozača autobusa, no situacija bi mogla eskalirati. Ovoliko zarađuju vozači autobusa u Njemačkoj i evo kako se zaposliti:

Njemačka ima ogroman deficit profesionalnih vozača zbog čega su autobusni prijevoznici sve češće prisiljeni ograničavati ponudu i ukidati linije – priopćio je Savez njemačkih prijevoznika (VDV).

Predsjednik VDV-a Harald Kraus otkrio da je mnogo vozača napustilo posao zbog malih plaća: ‘Meni nije poznata niti jedna tvrtka iz sektora autobusnog prijevoza koja nije prisiljena ukinuti barem jednu liniju. Financijski uvjeti su sada, kada je porasla važnost javnog prijevoza, poboljšani, ali jednostavno nedostaje osoblja – navodi Kraus.

Ne propustite ovu priliku, zaposlite se u Njemačkoj kao vozač autobusa. Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

O kojim se iznosima radi?

Satnica vozača autobusa u javnom prijevozu u saveznoj pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija iznosi 15,60 eura.

S tim da se radi o vozaču početniku. Stariji imaju bolje uvjete.

Savez međugradskih i međunarodnih autobusnih prijevoznika (DBO) naveo je kako im trenutno nedostaje 7800 vozača, a do 2030. godine brojka će narasti na 87.000 vozača.

Kako je prošlog tjedna naglasio njemački ministar rada Hubertus Heil, Njemačka se i dalje suočava s velikim nedostatkom radne snage. On je najavio daljnje poticajne mjere za useljavanje radnika u Njemačku – navodi Hina.

Savezni ured za zapošljavanje je početkom mjeseca objavio kako i dalje postoji velika potražnja za stručnim radnicima, posebice u zdravstvu i IT sektoru.

Ne propustite ovu priliku, zaposlite se u Njemačkoj kao vozač autobusa. Na oglas se možete prijaviti OVDJE:

 15,781 total views,  129 views today

O urednik

Također pogledajte

DO POSLA U NJEMAČKOJ NIKAD LAKŠE: Njemačka vlast privlači radnike iz inostranstva, plan se odnosi na radnike sa Zapadnog Balkana

U Njemačkoj trenutno ima 1,98 milijuna slobodnih radnih mjesta, što je najveći broj ikad zabilježen. …