Aerodrom u Minhenu traži radnu snagu: Postanite dio velikog tima za zemaljsko opsluživanje. Firma nudi osiguran ugovor za dobivanje radnih viza, 30 dana godišnjeg odmora, podrška pri traženju smještaja, i još mnogo drugih pogodnosti. Na oglas za posao se možete prijaviti OVDJE: - POSAO U NJEMAČKOJ
Home / AERODROM / Aerodrom u Minhenu traži radnu snagu: Postanite dio velikog tima za zemaljsko opsluživanje. Firma nudi osiguran ugovor za dobivanje radnih viza, 30 dana godišnjeg odmora, podrška pri traženju smještaja, i još mnogo drugih pogodnosti. Na oglas za posao se možete prijaviti OVDJE:

Aerodrom u Minhenu traži radnu snagu: Postanite dio velikog tima za zemaljsko opsluživanje. Firma nudi osiguran ugovor za dobivanje radnih viza, 30 dana godišnjeg odmora, podrška pri traženju smještaja, i još mnogo drugih pogodnosti. Na oglas za posao se možete prijaviti OVDJE:

Aerodrom Munchen jedan je od najvažnijih pokretača poslova u Njemačkoj. Trenutno njegovoj u grupaciji radi oko 10.000 ljudi koji pripadaju preko 100 nacija. Raznovrsno, fascinantno i promjenjivo – tako se može opisati okruženje na ovom radnom mjestu, koje sada traži još radne snage.

To naročito dolazi do izražaja na 100-postotnoj podružnici “AeroGround Flughafen München GmbH”, koja pruža sve usluge na kopnu i zračnom području vezane za rukovanje avionom, prtljagom i putnicima na aerodromu Munchen (MUC).

Oko 2.000 iskusnih radnica i radnika zajedno se svakodnevno brinu da putnici mogu na vrijeme preuzeti svoje kofere, da su avioni opremljeni svježom vodom i da su putnici i posada prevezeni do njihovog leta.

Na Vašem radnom mjestu nijedan dan nije isti. Upravo iz tog razloga zaposlenici AeroGrounda osjećaju da je aerodrom jedno od najljepših i najzanimljivijih radnih okruženja na svijetu.

AeroGround traži nove kolege/kolegice za rukovanje avionom i prtljagom, koji žele da započnu u fantastičnoj atmosferi kod pouzdanog poslodavca.

Zaposlenici u rukovanju avionom i prtljagom svaki dan izbliza doživljavaju aerodrom. Vaše radno mjesto nalazi se direktno na platformi između aviona, kolica za prtljag i uređaja za rukovanje.

Svakodnevno brinete za to da avioni na vrijeme polijeću i da putnici na vrijeme mogu preuzeti svoje kofere. Ovdje se traži timski rad, jer se tokom špice na aerodromu Munchen na jedan dan kreće preko 50.000 kofera i torbi.

Dobri razlozi zašto biste i vi trebali postati dio tima za zemaljsko opsluživanje:

  • Ugovor o radu na neodređeno vrijeme s 30 dana godišnjeg odmora (na petodnevnu sedmicu)
  • Kolektivna satnica uz dodatke za rad subotom, noćni rad i rad u smjenama
  • Brojne dodatne pogodnosti kao što su naknada za prevoz, godišnji bonus, penzioni plan kompanije
  • Restoran kompanije s doplatom za obrok
  • Besplatna parking mjesta za zaposlene kao i snižene cijene za lokalne javne prevoze
  • Podrška pri traženju smještaja

Posjedujete neograničenu fizičku spremu, spremnost za rad subotom i praznicima,poznavanje njemačkog jezika, vozačku dozvolu (B kategorija) i niste evidentirani u policijskom kaznenom dosjeu?

NA OGLAS ZA POSAO SE MOŽETE PRIJAVITI OVDJE:

Loading

O urednik

Također pogledajte

Posao čišćenja na aerodromu u Minhenu

Lokacija: Aerodrom u Minhenu. Posao: Čišćenje Firma Dr.Sasse Za sve koji imaji termin za vizu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *